Skip to main content

REZULTATE UPC. Câți abonați are compania de cablu

 
REZULTATE UPC. Câți abonați are compania de cablu
upc

UPC România, parte a grupului Liberty Global, a încheiat primul trimestru din 2017 cu venituri de 178,4 milioane de lei, în creștere cu 6% față de perioada similară din 2016, anunță compania. 

Potrivit rezultatelor financiare publicate astăzi, UPC a ajuns în România la 1.258.800 de abonați la serviciile de TV. Dintre aceștia, 356.400 erau abonați la rețeaua de televiziune prin satelit (DTH). 

Pe zona de internet, UPC a ajuns la 544.000 de abonamente, iar pe telefonie 488.300

Publicitate

Peste 70% dintre clienţii UPC de televiziune sunt abonaţi ai televiziunii digitale, iar dintre aceştia, aproape 50.000 au ales deja media-box-ul inovator HORIZON, recent lansat, spun reprezentanții companiei.  

Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria: „Răspundem nevoilor de conectivitate şi divertisment ale clienţilor prin reconfigurarea portofoliului de produse. Īn primul trimestru 2017, toată baza de clienţi a trecut la noul portofoliu având astfel acces la viteze de internet de peste 150 Mbps. Viteza medie pe care o vor avea clienţii UPC este de 285 Mbps, mult peste viteza medie a pieţei. Astfel, toți clienții noștri beneficiază de cele mai noi servicii şi cele mai mari viteze în toată aria de acoperire UPC”.

“Rămânem consecvenţi strategiei noastre de a oferi acces clienţilor UPC la internet de mare viteză şi calitate digitală superioară. Acest efort este susținut şi de planul nostru de investiţii, iar în 2017 intenţionăm să păstrăm acelaşi nivel al investiţiilor, atât pentru lansarea de noi servicii digitale, precum şi pentru extinderea reţelei actuale”, declară Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria“.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu