Skip to main content

REZULTATE UPC. Câţi abonaţi are compania de cablu

 
upc
upc

UPC România, parte a grupului Liberty Global, a încheiat primul trimestru din 2017 cu venituri de 178,4 milioane de lei, în creştere cu 6% faţă de perioada similară din 2016, anunţă compania.

Publicitate

Potrivit rezultatelor financiare publicate astăzi, UPC a ajuns în România la 1.258.800 de abonaţi la serviciile de TV. Dintre aceştia, 356.400 erau abonaţi la reţeaua de televiziune prin satelit (DTH).

Pe zona de internet, UPC a ajuns la 544.000 de abonamente, iar pe telefonie 488.300

Peste 70% dintre clienţii UPC de televiziune sunt abonaţi ai televiziunii digitale, iar dintre aceştia, aproape 50.000 au ales deja media-box-ul inovator HORIZON, recent lansat, spun reprezentanţii companiei.

Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria: „Răspundem nevoilor de conectivitate şi divertisment ale clienţilor prin reconfigurarea portofoliului de produse. Īn primul trimestru 2017, toată baza de clienţi a trecut la noul portofoliu având astfel acces la viteze de internet de peste 150 Mbps. Viteza medie pe care o vor avea clienţii UPC este de 285 Mbps, mult peste viteza medie a pieţei. Astfel, toţi clienţii noştri beneficiază de cele mai noi servicii şi cele mai mari viteze în toată aria de acoperire UPC”.

“Rămânem consecvenţi strategiei noastre de a oferi acces clienţilor UPC la internet de mare viteză şi calitate digitală superioară. Acest efort este susţinut şi de planul nostru de investiţii, iar în 2017 intenţionăm să păstrăm acelaşi nivel al investiţiilor, atât pentru lansarea de noi servicii digitale, precum şi pentru extinderea reţelei actuale”, declară Robert Redeleanu, CEO UPC România & UPC Ungaria“.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion
    Am abonament cu un numar de programe, dar ei imi anuleaza unele in timpul abonametului.rusine
  • vornicu vas vornicu vas
    Nici la targu nu maiprindem toate posturile platim digiaba la targu frumos gospodari totdeauna avem probleme cu cablu nu prindem toate posturile faceti ceva
  • Olteanu marin Olteanu marin
    Upc wifii de cateva zile nu se mai conteaza mai deloc.Dc?
  • Adi Adi
    UPC a pierdut de mult lupta cu Digi si Dolce.Unde a fost si unde a ajuns!
  • Cristian Cristian
    Acel Horizon, atat de laudat , e slabut rau in comparatie cu ce se afla in Germania, Cehia, Polonia, tot la UPC...dar , ma rog e pentru Romania.Cat despre tv, au scazut in calitatea canalelor. Multe umpluturi.
  • geo geo
    Au scăzut un pic pe Tv dar au crescut pe internet.
  • sgiu sgiu
    Si ceilalți operatori?

Trimite un comentariu

sus