Skip to main content

Serialul Tânăr şi neliniştit: peste 11.000 de episoade și încă mai ia premii

 
Serialul Tânăr şi neliniştit: peste 11.000 de episoade și încă mai ia premii

Telenovele americane „cu tradiție” au fost premiate duminică seara la cea de-a 44-a ediție a Daytime Emmy Awards, gală ce premiază cele mai puternice programe difuzate în timpul zilei pe televiziunile americane.

Printre premianți s-a numărat și nemuritorul serial Tânăr și neliniștit (da, încă se filmează în SUA), difuzat și în România până la sfârșitul anului 2015. Serialul care a depășit 11.000 de episoade a atras în acest an premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal (Phyllis, rol jucat de Gina Tognoni), premiul pentru un actor în rol secundar, Seve Burton (Dylan), dar și premiul pentru echipa de scenariști ai serialului.  

Publicitate

Premiul pentu cel mai bun serial dramatic a mers însă la un alt serial, General Hospital

Un alt serial american „cu tradiție”, The Bold an Beautiful, a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal Scott Clifton (Liam)

La secțiunea conursuri televizate, câștigător a fost formatul Jeopardy, o emisiune difuzată în SUA, cu diferite modificări, din 1964. 

Emisiunea lui Ellen DeGeneres a prmit premiul pentru cel mai bun talk-show de divertisment, iar The Dr Oz Show a fost premiat la secțiunea cel mai bun talk-show informativ. 

Citește și: 

De câte zile este nevoie pentru a vedea TOT serialul Tânăr și Neliniștit? Dar Dallas sau Doctor Who

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu