Skip to main content

Serialul Tânăr şi neliniştit: peste 11.000 de episoade şi încă mai ia premii

 
Serialul Tânăr şi neliniştit: peste 11.000 de episoade şi încă mai ia premii

Telenovele americane „cu tradiţie” au fost premiate duminică seara la cea de-a 44-a ediţie a Daytime Emmy Awards, gală ce premiază cele mai puternice programe difuzate în timpul zilei pe televiziunile americane.

Publicitate

Printre premianţi s-a numărat şi nemuritorul serial Tânăr şi neliniştit (da, încă se filmează în SUA), difuzat şi în România până la sfârşitul anului 2015. Serialul care a depăşit 11.000 de episoade a atras în acest an premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal (Phyllis, rol jucat de Gina Tognoni), premiul pentru un actor în rol secundar, Seve Burton (Dylan), dar şi premiul pentru echipa de scenarişti ai serialului.

Premiul pentu cel mai bun serial dramatic a mers însă la un alt serial, General Hospital.

Un alt serial american „cu tradiţie”, The Bold an Beautiful, a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal Scott Clifton (Liam)

La secţiunea conursuri televizate, câştigător a fost formatul Jeopardy, o emisiune difuzată în SUA, cu diferite modificări, din 1964.

Emisiunea lui Ellen DeGeneres a prmit premiul pentru cel mai bun talk-show de divertisment, iar The Dr Oz Show a fost premiat la secţiunea cel mai bun talk-show informativ.

Citeşte şi:

De câte zile este nevoie pentru a vedea TOT serialul Tânăr şi Neliniştit? Dar Dallas sau Doctor Who

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus