Skip to main content

SHARED NEWS. Social media, mobilizată pentru salvarea unui tânăr din Alba Iulia. Mii de share-uri la apelul umanitar

 
foto: Adevărul
foto: Adevărul

Un apel umanitar lansat vineri pe internet a ajuns viral pe reţelele sociale după ce a fost preluat de site-ul Adevărul.

Publicitate

Platforma a preluat apelul după ce mai multe persoane, printre care şi personalităţi din televiziune, precum designerul Omid Ghannadi, din emisiunea "Visuri la cheie" şi Amalia Enache, ştirista de la Pro TV, au distribuit strigătul de ajutor.

Apelul umanitar a urmărit donarea de sânge pentru un tânăr din Alba Iulia, accidentat grav de o maşină, în timp ce era pe bicicletă.

Articolul publicat de adevărul pe acest subiect a adunat aproape 8.300 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Apelul lansat de sora victimei, pe Facebook:

”Dragii mei, ajutaţi-mă în continuare să îl putem salva pe Man George!!!! Vă rog, ajutaţi-ne să îl ajutăm în continuare să lupte pentru viaţă!!! Vă mulţumim mult tuturor care a-ţi donat sânge şi ne trimiteţi gânduri bune şi rugăciuni de orice fel. Vă mulţumim că va doriţi şi voi că Muffin să fie în continuare minunea care bate orice statistică şi e miracolul care trăieşte!”

În topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri au intrat materiale de pe Adevarul.ro, Hotnews.ro şi Digi24.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “Mobilizare pe internet pentru salvarea unui tânăr de 34 de ani din Alba Iulia, victimă a unui accident. George Man are nevoie de 7 donatori de sânge pe zi”, de Dorin Timonea

- 8.288 likes & shares;

2. Hotnews.ro, “Autoritatea religioasa din Turcia a dezvaluit proiectul Marii Moschei ce se va construi in Bucuresti”

- 4.930 likes & shares;

3. Digi24.ro, “Cheloo, condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii la o şcoală general”

- 4.355 likes & shares;

4. Digi24.ro, “Poziţia oficială a companiei RCS & RDS cu privire la campania de denigrare iniţiată de Intact Media Group”

- 4.229 likes & shares;

5. Adevarul.ro, “Constantin Necula, preot: „Eu nu sunt speriat de rock, ci de ritmul buletinelor de ştiri“, de Otilia Andrei

- 4.039 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus