Skip to main content

Tolontan, viral: Secureanu i-a cumpărat bijuterii lui „Vrăbi” din banii pentru „curăţarea instrumentarului ginecologic!”

 
Tolontan, viral: Secureanu i-a cumpărat bijuterii lui  „Vrăbi” din banii pentru „curăţarea instrumentarului ginecologic!”

“DNA confirmă că Secureanu i-a cumpărat bijuterii lui "Vrăbi" din banii pentru "curăţarea instrumentarului ginecologic"!", este titlul articolului semnat ieri de Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan pe blogul Tolo.ro.

Publicitate

Procurorii DNA au validat informaţiile pe care le-a publicat echipa de investigaţii de la GSP în 2016 despre neregulile de la Spitalul Malaxa.

Articolul publicat ieri pe blogul Tolo.ro prezintă detaliile care se regăsesc în dosarul în care Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru delapidare şi luare de mită.

Articolul a fost cel mai distribuit din blogosferă ieri, adunând peste 1.300 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

"Procurorii anticorupţie au descoperit în spitalul Primăriei lucruri care, atunci când le-a prezentat Gazeta, păreau exagerări ale presei.

<<Pare incredibil, dar acesta este adevărul! Lucrurile la Malaxa mergeau astfel: managerul şi Vrăbi aveau o nevoie. De pildă, îşi doreau bijuterii. Şi atunci plătea spitalul! Dar cum să justifice aşa ceva? Inventau un contract cum că acea firmă ne curăţă instrumentarul medical!>>, mărturiseau surse ale ziarului din interiorul spitalului, în noiembrie 2016, când documentam cazul."

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole de pe bloguri au intrat materiale de pe Tolo.ro, Cristianflorea.ro, Printesaurbana.ro, Blogurile Adevărul şi Mihaivasilescublog.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole de pe bloguri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, “DNA confirmă că Secureanu i-a cumpărat bijuterii lui "Vrăbi" din banii pentru "curăţarea instrumentarului ginecologic"!"

- 1.339 like-uri & share-uri;

"Suma pe care a scos-o cash Secureanu din contabilitate? 1,94 milioane de lei.

Imaginaţi-vă că un spital plăteşte 400.000 de euro în mână ”reprezentanţilor” a două firme, de fapt managerului său, vreme de peste 7 ani, şi nicio autoritate de control nu observă nimic!"

2. Cristianflorea.ro, “Povestea celui mai vechi arbore din România, Bătrânul Carpaţilor”

- 553 like-uri & share-uri;

"În satul Mercheaşa, localitatea în care autobuzul trece doar joia, viaţa oamenilor avea acelaşi curs în fiecare zi, iar singurele griji ale localnicilor erau legate de vremea de-afară, de animalele din curte sau de ce mai fac şi pe unde mai sunt copiii şi nepoţii. La fel de obişnuită şi neschimbată era şi viaţa stejarului bătrân de 900 de ani ce stă de strajă sus, pe păşunea satului."

3. Printesaurbana.ro, “Telefoanele mobile în şcoli: necesitate, moft, încălcare a legii, obstacol în calea învăţării?"

- 203 like-uri & share-uri;

"Copilul trebuie să aibă telefon la el, ca să poţi da de el în caz de urgenţă, să te poată apela dacă are nevoie, să ştii unde e, să fii în contact în caz de ceva. Dar noi n-am avut telefoane pe vremea noastră, de ce e musai acum elevii să aibă? Totuşi, nu poţi interzice unui copil să aibă telefon în buzunar, ce-o să-i faci, îl arestezi, i-l confişti?"

4. Blogurile Adevărul, “Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, ameninţă: E posibil să ne ridicăm de la masă şi să nu mai plătim nimic!”, de Cristian Unteanu

- 189 like-uri & share-uri;

"„Jean-Claude Juncker crede că UE este Hotel California unde poţi să faci check-out şi, de fapt, să nu mai poţi pleca niciodată de-acolo“, a afirmat Boris Johnson, ministrul britanic de Externe, într-un interviu pentru Daily Telegraph, contestând o eventuală notă de plată pe care Uniunea Europeană ar putea s-o trimită Marii Britanii, ca factură pentru BREXIT."

5. Mihaivasilescublog.ro, “Totul până la bani?”

- 155 like-uri & share-uri.

"Ia fiţi atenţi aici ce dispută am avut zilele trecute în birou. Dispută pe care n-am reuşit s-o soluţionăm în niciun fel. Oricât ne-am ţigănit, n-am căzut la pace şi cu asta basta. Jumătate de birou zicea într-un fel, jumătate în alt fel. De-aia mă gândeam să văd ce părere aveţi domniile voastre despre situaţia următoare."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus