Skip to main content

Tupeu de politician. Un deputat îl invocă pe „șefu” Bendei într-o intervenție la Digi 24

 
Tupeu de politician. Un deputat îl invocă pe „șefu” Bendei într-o intervenție la Digi 24

Un parlamentar l-a invocat pe unul dintre șefii RCS într-o intervenție în direct pe Digi 24, la emisiunea moderată de Alice Iacobescu.

Corneliu Bichineț, deputat PMP încerca să-i explice realizatoarei Digi24, Alice Iacobescu, de ce a folosit un limbaj suburban, astăzi, în Parlament, pentru a răspunde unor jigniri ale lui Nicolae Bacalbașa, la adresa vasluienilor.

Deranjat de întrebările jurnalistei, Bichineț l-a invocat pe "Bendei" (administratorul RCS, compania care deține postul de știri).

Publicitate

Cum a decurs dialogul Bichineț - Alice Iacobescu, la Digi 24:

„Când cineva vorbește denigrator despre județul în care m-am născut, trăiesc și lucrez, Vaslui, eu sunt obligat să reacționez”, a explicat deputatul PMP în direct la Digi24. 

„Deci ați vrut să apărați reputația cetățenilor din Vaslui”, a concluzionat Alice Iacobescu. 

„Dar dacă cineva ar face acest lucru pe stradă, domnule deputat, ce faceți, îl luați la bătaie pe stradă?”, îl întreabă Alice Iacobescu. 

„Nu, domnișoară. Și am să vorbesc cu domnul Bendei, șeful dumneavoastră, să vă spună domnia sa cum oamenii din satul în care s-a născut își văd treabă, nu se bat, nu se violează, se duc la petreceri, nu se înjunghie”, îi explică Bichineț jurnalistei. 

În finalul discuției care a durat minute bune, jurnalista Digi24 l-a invitat pe deputat să revadă imaginile de astăzi din Parlament.

„Vă rog să o dați, pentru că deveniți și dumneavoastră o dată celebri și ieșiți din zona anonimatului”, i-a răspuns Bichineț.

Reamintim că astăzi, în Parlament, Nicolae Bacalbașa (PSD) și Corneliu Bichineț (PMP), au avut un schimb de replici într-un limbaj suburban, însoțit de gesturi obscene.

VIDEO de la Digi24 (de la minutul 7.00)

Corneliu Bichineț la Digi24 from Jul on Vimeo.

 

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta vorbeste de Bendei si de satul sau din Vaslui??? Daca nu stiati ,Bendei si-a angajat toate rudele si vecinii din sat la Digi!Nu exista departament la Digi unde sa nu fie o pila a lui Bemdei!

Trimite un comentariu