Skip to main content

Claudia Ion, channel manager Antena 1, aleasă în board-ul organizației ce reprezintă agențiile de vânzări de publicitate în Europa

 
Claudia Ion, channel manager Antena 1, aleasă în board-ul organizației ce reprezintă agențiile de vânzări de publicitate în Europa

Asociaţia agenţiilor de vânzări pentru televiziune şi radio cu sediul la Bruxelles și-a votat membrii noului board în cadrul evenimentului “CEOs and top execs talk about change", desfășurat în Stockholm în perioada 8-9 iunie.

Claudia Ion, Channel Manager Antena 1, a fost realeasă pentru al patrulea mandat în board-ul Egta, organizaţie care reprezintă interesele companiilor TV și radio în zona publicității. Cu o activitate de 43 de ani și 152 de membri din 47 de țări , Egta însumează peste 75% din piața de publicitate europeană de televiziune și 50% din piața de publicitate radio.

Publicitate

„Cooperare. Aceasta se întamplă în toată Europa acum. Distanțarea de stereotipuri, colaborarea cu competitorii și o abordare cross-media. Televiziunea e mai vie ca oricând, având mulți copii, reinventându-se pe toate ecranele, pe orice device.”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion ocupă, din martie, poziția de Channel Manager Antena 1, asigurând în același timp și cooordonarea departamentului de vânzări al grupului.
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu