Skip to main content

Corina Drăgotescu a încetat colaborarea cu România TV: „Ma simt mai bogata sufleteşte şi îmi pare rău că ne despărţim”

 
Corina Drăgotescu a încetat colaborarea cu România TV: „Ma simt mai bogata sufleteşte şi îmi pare rău că ne despărţim”

Corina Dragotescu a incheiat colaborarea cu Romania TV, potrivit unui anunţ postat de aceasta pe pagina sa de Facebook. „Le multumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realitatii pana acum, la Noaptea Mintii #mia”, a scris Drăgotescu pe pagina sa.

Publicitate

„Una peste alta a fost cea mai interesanta perioada din viata mea profesionala. Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim”,. a mai preciza jurnalista.

Corina Drăgotescu s-a alăturat proiectului România TV încă din momentul scindării postului Realitatea TV, în octombrie 2011.

Plecarea jurnalistei vine în contextul în care la România TV au apărut probleme cu plata salariilor. Angajaţii au fost informaţi că săptămâna aceasta fiecare va primi 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl au, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI. „

„Asa cum v-au anuntat astazi sefii de sectii, din cauza intarzierii incasarilor vom parcurge o perioada delicata din punct de vedere financiar. Cu toate eforturile depuse, salariile aferente lunii mai vor suporta intarzieri. Plata lor se va efectua in functie de incasari.” le-a spus Cătălin Popa, director editorial, într-un mesaj angajaţilor.

Mesajul de pe pagina de Facebook a Corinei Drăgotescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia pila Livia pila
    Oare cind o aduce marea directoare pesedista pe Irina Radu la Tvr? Prin Skype, prin videotelefon. Avem nevoie. Fara ea echipa nu e completa.
  • Cristi Cristi
    Ruptura s-a produs în octombrie 2011, nu 2010. Se putea observa și în articolul pus ca link de legătură, tot de pe paginademedia, care are data de 24.10.2011.
  • albanic albanic
    Trebuia sa se termine odata cu manipularea si intoxicarea ordinara practicata de aceasta *** , aservita aripei securisto-comunisto-PSD-ista a binomului ,care la sprijinit pe mafiotul Ghita sa devina multimilionar in euro ,dar si un infractor ordinar prins cu pasapoarte false .
  • marian marian
    Mile poate dispari si tu odata cu antena 3 ca e la fel ca ROM, TV
  • mile mile
    antena 3 are de castigat
  • Sorin Cocis Sorin Cocis
    Nici un regret nu lasi in urma Corinuta. Adio, pa si pusi! Nu îmi dai adresa ta sa iti trimit un ajutor urgent de 30 de lei, desi nu il meriti?
  • Nasty Nasty
    Sobolanii simt pericolul si parasesc corabia care "ia apa". Iar Dragotescu e un sobolan cu experienta, a parasit multe corabii in cariera.
    PS. Imi cer scuze de la sobolani ca-i compar cu o asemenea creatura josnica!
  • Un fost Un fost
    Dna Dragotescu a ars gazul in 2010 si pe la Adevarul Holding, unde Peter Imre o adusese pe 420 milioane lunar (10.000 euro la cursul de atunci) pe post de director editorial. Femeia avea un birou cat jumatate de redactie, a vrut un covor visiniu si nu facea absolut nimic in afara schimbarii unor titluri la site; siteul avea 8 sclavi care munceau pe 11 -13 milioane si 12 sefi (inclusiv Chelemen si Amuraritei, oamenii Corinei care haleau cate 5-6.000 € pe luna fiecare). La 3 zile dupa ce a fost angajata a intrat o luna in concediu.
    Cea mai tare idee pt cresterea traficului a triadei Dragulescu-Amuraritei-Chelemen a fost transmiterea live a sedintelor de sumar. Se ajungea la cifre uluitoare de genul 11, 27, 18 accesari. Maximum a fost 126, cand Imre a obligat toata redactia sa se uite.
  • Sclav Sclav
    Catalin Popa tot 1000 RON va lua leafa? Ca are 10.000 pe luna. Euro, nu lei!
  • Sandro Sandro
    @*** Doamne ajuta! In acelasi timp, cu toate 'relele' lor, ma bucur ca exista Digi24! Macar mai putin circ si unele emisiuni sunt chiar OK (Digipedia, Digicult, Bonton, etc.). In opinia mea de platitor de abonament RCS, si stirile sunt mai OK la ei. Numai bine tuturor!
  • George George
    Parca a plecat si in America ( pe banii nostri ) si s a intors. Acum cand nu mai sunt bani o sterge. Un om mizerabil, manipulator de opinie, arivist. Ar face foarte bine sa nu mai apara niciodata pe ecran.
  • mihai mihai
    foarte bine! Japitza asta lua o caruta de bani si a fost din gama 30 ron pe caine! ***
  • Mm Mm
    Ciutacu va regreta ca nu mai e "tonomat" la Felix.
  • mule mule
    Eu am zis ca acest post nu mai apuca urmatorul ciclu de alegeri,iar lucrurile merg in aceasta directie.

Trimite un comentariu

sus