Skip to main content

Cosmin Seleși prezintă emisiunea de vară a Antenei 1, Aventură cu patru stele

 
Cosmin Seleși prezintă emisiunea de vară a Antenei 1, Aventură cu patru stele

Cosmin Seleși va prezenta „Aventură cu patru stele”, show-ul ce va începe în această vară la Antena 1. Actorul este cel care va lansa sarcinile vedetelor aflate în competiție, va urmări desfășurarea probelor și va desemna câștigătorii, anunță Antena 1.

„Este primul show pe care îl prezint singur și recunosc că mă bucur de faptul că totul se întâmplă în Grecia. De când au început filmările am descoperit altfel această țară, altfel decât ne este prezentată de agențiile de turism. Partea bună este că și telespectatorii o vor cunoaște prin prisma localnicilor și a lucrurilor noi și inedite pe care le are de oferit. Văzând la ce probe sunt supuși concurenții și prin câte trebuie să treacă, nu pot decât să vă mărturisesc că tare mă bucur să fiu prezentator. Veți vedea foarte curând despre ce vorbesc!”, a declarat Cosmin Seleși.

Publicitate

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), care va fi filmată în Grecia și produsă de Mona Segall. În fiecare ediție, 4 vedete intră în competiție și vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • alex, paul ipate de pro tv a jucat doar in reclame , e asa mare actor , aici e nevoie de prezentatori buni, indiferent de meserai lor de baza, pe tine te deranjeaza ca e la antena , stim, crezi ca actorasii de la pro tv sunt mai simpatici decat varciu sau selesi, niciodata , ce te tu ingrijorezi de antene
  • Asta si cu prietenul lui, Aradits, au noroc de relatii care sa-i promoveze in diverse emisiuni. Altfel,nu sunt in stare de nimic. Ca si Varciu. Sunt ei mari actori? Prezentatori buni? Stiu cumva sa faca ceva? Clar nu.
  • Aseara in plin avant dl.din imagine a spus clar ce prezente feminine/ masculine fac parte din emisiune: niste ***!..acu' la cine se referea exact,nu imi este clar: cheliosu' si cu Vârciu sau madam Pistol si botoxata din Clejani !?

Trimite un comentariu