Skip to main content

Demisie din echipa România Furată, de la Digi 24

 
Demisie din echipa România Furată, de la Digi 24

Unul din jurnaliștii echipei de investigație România Furată, de la Digi 24, și-a dat demisia zilele trecute.

Publicitate

Este vorba de Anca Simina, reporter care lucra de doi ani în echipa postului de știri.

În cei doi ani la Digi 24, Anca Simina a semnat materiale precum:

  • Documentarul România a protest, despre manifestațiile din Piața Victoriei. În echipa care a realizat documentarul, Simina a fost unul dintre cei doi reporteri (alături de Mădălina Chițu)
  • Afacerea Rompetrol – anchetă despre cum a renunțat statul român la procesul intentat KazMunaiGaz, în perioada în care Victor Ponta a deținut, pentru o scurtă vreme, și portofoliul finanțelor. Ancheta a avut ca efect un dosar penal.
  • Afacerea Cornu și Laptele – cum se cheltuie fondurile și cum mare parte din bani se duc către intermediari
  • Căminele de bătrâni private și de stat

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, înainte de a demisiona de la Digi 24, Anca Simina lucra la o anchetă despre contractele de salubrizare din București și implicarea noilor firme proprii ale primăriilor în această afacere.

Înainte de a face parte din echipa România Furată, Anca Simina a lucrat la Gândul (aproape trei ani) și la Evenimentul zilei (șase ani).

Contactată de Paginademedia.ro, Anca Simina a confirmat plecarea, fără a da alte amănunte.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bine ca nu mai e Anca Nastasi la "Romania, te iubesc" ca facea cele mai slabe reportaje, toate cu idei furate din reportajele televiziunilor straine. A se vedea si cel cu masurarea consumului de zahar etc. In plus, e o individa de o rautate notorie, care se purta execrabil cu colegii....
  • Mai milut ,este cea mai buna emisiune . dar tu cum este spalat pe creier de unde sa sti , si de plecat doar Carmen AVRAM ,a plecat la unul din cele mai manipulatoare programe de stiri
  • Unul dintre cei mai buni jurnalisti de investigatii de la Digi24. Daca nu cel mai bun. Domnule Prelipceanu, v-a suparat cumva?! De aceea nu urma sa i se mai prelungeasca contractul ala amarat , de 6 luni, cu care ii fraieriti pe angajati de ani de zile? Sau au deranjat anchetele ei extrem de bine documentate si cu rezultate? Aveti o placere diabolica in a va sabota propria redactie. Noroc ca stiti sa ii fraieriti pe aia care conduc RCS. Chiar sunt curios cat va mai merge?
  • Și echipa ”România te iubesc”, de la Pro TV și-a schimbat componența, în ultimii ani, dar nu ați pomenit nimic de asta.

Trimite un comentariu