Skip to main content

Emisiune de vară la Antena 1: Aventură cu patru stele, filmată în Grecia

 
Emisiune de vară la Antena 1: Aventură cu patru stele, filmată în Grecia

Antena 1 lansează cea de-a doua emisiune pentru această vară. Este vorba de „Aventură cu 4 stele”, o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), care va fi filmată în Grecia.

Publicitate

În fiecare ediţie, 4 vedete intră care vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate.

Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.

Emisiunea este produsă de Mona Segall pentru Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nu conteaza nu conteaza
    Hai ca au inceput bine antenistii, au aproxiamtiv acelasi logo ca si ferma vedetelor sezonul 2. Este scris exact cu acelasi fond si acelasi culori folosite, ce sa faci...daca nu ai inspiratie, iei de la cei mai buni. :))
  • sgiu sgiu
    Cand începe?Va fi ceva de emisiunea asta sau va fi aiurea?
  • marian marian
    Mile eu cred ca esti manipulat pe creier pleaca te rog in vacanta sa vezi ca ti prinde bine ,te rog frumos , antenuta ta nu mi garanteaza nimic bun ,doar PSD ULUI
  • mile mile
    iuli, la comercial emisiunile de la kanal sunt slabe , in afara de seriale turcesti nu le mergi , ei nu se lauda pe comercial , ca nu pot , ai inteles , este bine ca investesc ca altfel am fi o tara de reluari si mizerii turcesti , tie iti place o tara slaba in televiziune , dar eu vreau dezvoltata , doar antena garanteaza asta
  • marian marian
    Iuli nu cred ca ,, kanalul a fost pe primul loc , nu stiu daca ai vazut pe thematic , ca la share ,dumineca a avut 6,6 .iar sambata ,7,2 . .cu asa ceva nu poti sa fi primul sunt minciuni turcesti
  • Iuli Iuli
    @mile, de ce sa faci emisiuni pe timp de vara din moment ce oamenii au vacante si iasa seara la plimbare/la terase? Vara nu se sta in casa, deaia este vara, sa iesi, toamna se fac adevaratele show-uri, cand oamenii raman in casa.

    Daca tot zici ca Antena investeste, degeaba face investitii daca emisiunile dau rateuri (exemplu: zaza, te cunosc, next star, in puii mei etc.)

    Din pacate Antena face sezonul 12 "te cunosc", chiar nu inteleg ce este in capul sefilor, daca Kanal D vine cu ceva puternic in grila de toamna o sa bata show-ul Antenei (ex: Ochii din umbra - duminica a fost pe locul 1 - kanald.ro)

    Inca un amanunt pentru mile: degeaba a investit Antena in show-ul acesta sau in alte productii de vara, la Kanal D incepe "Bahar - Viata furata", serialul-fenomen, din 10 iulie, iar antena pica pe 3, dupa Kanal D si Pro Tv (las fierbinti & film)
  • mile mile
    stai linistit dorule , sunt suficienti telespectatori
  • Nimeni Nimeni
    parca seamana cu Ratacit in Panama. daca-si mai aduce cineva aminte?!
  • Doru Doru
    Si poate e bine ca nu fac emisiuni vara, "mile". Sa stai in casa vara...
  • mile mile
    doru, vara nu fac , doar antena are emisiuni , nu abera , te cunosc revine
  • Doru Doru
    Nu conteaza ca este emisiune de vara sau de toamna, conteaza mai sunt alte posturi TV care fac diverse emisiuni.
    Un sfat pentru "Antena 1": sa renunte la "Te cunosc de undeva".
  • mile mile
    dorutule , ma refer pe timp de vara , ca in toamna e usor sa faci
  • Allex Allex
    Doru, pe langa aceste proiecte , la Protv va incepe in toamna un nou talent show transmis in direct.
  • Doru Doru
    "mile", cand scriu diverse persoane pe aici ca esti penibil, cam au dreptate... Vezi ca "PRO TV" face "Gospodar fara pereche", "Fort Boyard". Asa ca nu spune tu ca "Antena 1" e "singura tv care investeste".
  • mile mile
    bravo lor , singura tv care investeste , in rest jale

Trimite un comentariu

sus