Skip to main content

Florin Călinescu, despre reluarea Chestiunea zilei: Cu mânuţele astea două, meşteresc o treabă nouă!

 
Florin Călinescu, despre reluarea Chestiunea zilei: Cu mânuţele astea două, meşteresc o treabă nouă!

Florin Călinescu analizează reluarea cele mai cunoscute emisiuni ale sale, Chestiunea zilei. „Când am fost invitat de Pro TV să fac ce aţi văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau Chestiunea Zilei”, a scris realizatorul TV pe pagina sa de Facebook, precizând că studiază această posibilitate.

Publicitate

„Dacă nu se va putea pe tv, să fiţi siguri că o voi face aici. Şi bineînţeles, live video, că nu ştiu altfel”, a precizat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a realizat la Pro TV Chestiunea zilei între 1997 şi 2001 şi în 2003.

În continuare, un clip de arhivă cu Chestiunea zilei din 1998. Un subiect încă actual

Florin Călinescu, pe Facebook:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    ar fi ceva extraordinar sa revina chestiunea zilei imi aduc aminte cate faceau impreuna si de paste craciun revelion vremuri frumoase doamne ajuta poate reuseste sa o faca iar ca tare bine ar fi insa trebuie sa vada si cu cine o va face caci in nici un caz singur emisiunea chestiunea zilei a inceput in 1996 si s-a terminat in 2005 cand a fost ultimul an pentru emisiune de atunci nu s-a mai incercat acest lucru readucerea emisiunii
  • marian marian
    Ar fi nemaipomenit decat Jocuri de C, mai bine Florin Calinescu ,
  • gt gt
    si apropo de reveniri in televiziune, puteti scrie si ca Bianca Drăguşanu a luat locul Gabrielei Cristea si a sotului in emisiunea matrimoniala de la KanalD, Te vreau langa mine.... Au transormat televiziunea in Slav TV...
  • gt gt
    eu zic ca se merita sa incerce... aici nu e vorba de actorie, Florin Calinescu e Florin Calinescu, are vorbele la el, e carismatic, e cel mai bun pe divertisment... ce mentor si tineri... pe aia ii poate pune in scena in emisiune.... cine s-ar uita la niste necunoscuti pe protv, daca emisiunea nu il are ca actor principal pe un om super-indragit?!
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Cu toată aprecierea ce i-o port domnului Florin Călinescu și cu toate amintirile frumoase pe care le am legate de emisiunile sale, cred că domnia sa trebuie să fie acum mai degrabă un mentor și formator pentru un alt om de succes, pentru un realizator de televiziune mai tânăr, tot la fel de doct ca și dumnealui și cu același simț al umorului.
    Din fericire există destui tineri actori care se potrivesc acestei descrieri, sper că domnul Călinescu va face o alegere bună!

Trimite un comentariu

sus