Skip to main content

FOTO. Bilanțul Gabrielei Firea după un an la primărie, pe 4 posturi din 5. Iohannis, pe toate

 
FOTO. Bilanțul Gabrielei Firea după un an la primărie, pe 4 posturi din 5. Iohannis, pe toate

BURTIERĂ LA MINUT. Cum au prezentat posturile de știri bilanțul Gabrielei Firea după un an la Primăria Capitalei? Dar discursul președintelui Klaus Iohannis după întâlnirea cu președintele Franței?

Publicitate

Evenimentul prin care Gabriela Firea și-a prezentat mandatul a fost dat, în direct (în jurul orei 11.00), de patru din cele cinci stații de știri: Antena 3, România TV, B1 și Digi 24. Singurul post care nu a trasnmis în direct a fost Realitatea TV. Canalul a mers pe alte subiecte în timp ce pe celelalte stații era Gabriela Firea.

În schimb, discursul președintelui Klaus Iohannis a fost pe toate stațiile de știri. Declarațiile lui Iohannis după întâlnirea cu președintele Franței au fost în direct pe toate stațiile: Antena 3, Realitatea TV, Digi 24, B1 și, cu o întârziere de câteva minute, și pe România TV.

GALERIE FOTO 1. Gabriela Firea și bilanțul la Primărie pe posturile de știri

GALERIE FOTO 2. Discursul președintelui Iohannis pe posturile de știri

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Prea multa atentie i se acorda acestei tupeiste. Semidocta, poeta care si-a *** in Uniunea Scriitorilor, gazetarita mediocra, foarte putin atenta la morala. Numai buna de pesedista.
  • prea multi fraierici au votat-o pe firea. prea multi sunt blocati in trafic si nu ii doare de realizarile primaritei de ***.
  • Astia de la Realitatea probabil ca asteptau ”mălaiul” de la Firea. Care nu a mai venit. Ori ei au alte ”priorități”...
  • inutil, in suedia nu exista televiziuni de stiri , si le merge foarte bine , cu cat sunt mai multe cu atat sunt si mai multi sarantoci , pt ca e nevoie de circ , daca nu ai paine , penibil

Trimite un comentariu