Skip to main content

FOTO. Bilanţul Gabrielei Firea după un an la primărie, pe 4 posturi din 5. Iohannis, pe toate

 
FOTO. Bilanţul Gabrielei Firea după un an la primărie, pe 4 posturi din 5. Iohannis, pe toate

BURTIERĂ LA MINUT. Cum au prezentat posturile de ştiri bilanţul Gabrielei Firea după un an la Primăria Capitalei? Dar discursul preşedintelui Klaus Iohannis după întâlnirea cu preşedintele Franţei?

Publicitate

Evenimentul prin care Gabriela Firea şi-a prezentat mandatul a fost dat, în direct (în jurul orei 11.00), de patru din cele cinci staţii de ştiri: Antena 3, România TV, B1 şi Digi 24. Singurul post care nu a trasnmis în direct a fost Realitatea TV. Canalul a mers pe alte subiecte în timp ce pe celelalte staţii era Gabriela Firea.

În schimb, discursul preşedintelui Klaus Iohannis a fost pe toate staţiile de ştiri. Declaraţiile lui Iohannis după întâlnirea cu preşedintele Franţei au fost în direct pe toate staţiile: Antena 3, Realitatea TV, Digi 24, B1 şi, cu o întârziere de câteva minute, şi pe România TV.

GALERIE FOTO 1. Gabriela Firea şi bilanţul la Primărie pe posturile de ştiri

GALERIE FOTO 2. Discursul preşedintelui Iohannis pe posturile de ştiri

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mila mila
    @mile - pai in suedia nu se intampla nimic. Tara de 2 lei!
  • viorel domenico viorel domenico
    Prea multa atentie i se acorda acestei tupeiste. Semidocta, poeta care si-a *** in Uniunea Scriitorilor, gazetarita mediocra, foarte putin atenta la morala. Numai buna de pesedista.
  • dumne dumne
    prea multi fraierici au votat-o pe firea. prea multi sunt blocati in trafic si nu ii doare de realizarile primaritei de ***.
  • geo geo
    Astia de la Realitatea probabil ca asteptau ”mălaiul” de la Firea. Care nu a mai venit. Ori ei au alte ”priorități”...
  • mile mile
    inutil, in suedia nu exista televiziuni de stiri , si le merge foarte bine , cu cat sunt mai multe cu atat sunt si mai multi sarantoci , pt ca e nevoie de circ , daca nu ai paine , penibil

Trimite un comentariu

sus