Skip to main content

Grupul de agenții Frank iese din acționariatul Dare Digital. Ciprian Susanu preia integral agenția

 
Grupul de agenții Frank iese din acționariatul Dare Digital. Ciprian Susanu preia integral agenția

SCHIMBARE în acționariatul agenției de strategie online Dare Digital. Participația de 50% din Dare, deținută de grupul de agenții Frank, a fost preluată de Ciprian Susanu, celălalt acționar. 

Ciprian Susanu, antreprenor, trainer și digital marketer cu peste 12 ani de experiență în marketing online, preia astfel integral agenția Dare Digital și devine acționar unic al companiei. Ciprian Susanu a fondat Dare în anul 2014, în parteneriat cu grupul de agenții Frank, care deținea 50% dintre acțiuni. 

Ciprian Susanu: „Dare Digital vine cu o echipă de oameni bine ancorați în industrie și cu mulți ani de experiență. Scopul meu este să dezvolt o agenție de digital antrenată pentru performanță, care își asumă și livrează rezultate peste așteptările clienților din orice industrie, fie ei locali sau internaționali. Ne propunem ca fiecare strategie pe care o construim să pornească de la înțelegerea profundă a business-urilor cu care lucrăm, urmată de propuneri curajoase în abordare și de soluții concrete care să întoarcă investițiile partenerilor noștri.”
 
Echipa Dare Digital a acumulat experiență în domenii precum comerț electronic, finanțe și bănci, pharma&medical, asigurări, telecom, imobiliare, auto și FMCG. Printre brandurile pentru care a construit și implementat strategii online se numără METRO, World Class, Farmexpert, Aperol, Durex, Huawei, Garanti Bank, Divertiland, Johnnie Walker, Sport Couture.
 

Logo Dare Digital

 
 
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu