Skip to main content

Grupul de agenţii Frank iese din acţionariatul Dare Digital. Ciprian Susanu preia integral agenţia

 
Grupul de agenţii Frank iese din acţionariatul Dare Digital. Ciprian Susanu preia integral agenţia

SCHIMBARE în acţionariatul agenţiei de strategie online Dare Digital. Participaţia de 50% din Dare, deţinută de grupul de agenţii Frank, a fost preluată de Ciprian Susanu, celălalt acţionar.

Publicitate

Ciprian Susanu, antreprenor, trainer şi digital marketer cu peste 12 ani de experienţă în marketing online, preia astfel integral agenţia Dare Digital şi devine acţionar unic al companiei. Ciprian Susanu a fondat Dare în anul 2014, în parteneriat cu grupul de agenţii Frank, care deţinea 50% dintre acţiuni.

Ciprian Susanu: „Dare Digital vine cu o echipă de oameni bine ancoraţi în industrie şi cu mulţi ani de experienţă. Scopul meu este să dezvolt o agenţie de digital antrenată pentru performanţă, care îşi asumă şi livrează rezultate peste aşteptările clienţilor din orice industrie, fie ei locali sau internaţionali. Ne propunem ca fiecare strategie pe care o construim să pornească de la înţelegerea profundă a business-urilor cu care lucrăm, urmată de propuneri curajoase în abordare şi de soluţii concrete care să întoarcă investiţiile partenerilor noştri.”

Echipa Dare Digital a acumulat experienţă în domenii precum comerţ electronic, finanţe şi bănci, pharma&medical, asigurări, telecom, imobiliare, auto şi FMCG. Printre brandurile pentru care a construit şi implementat strategii online se numără METRO, World Class, Farmexpert, Aperol, Durex, Huawei, Garanti Bank, Divertiland, Johnnie Walker, Sport Couture.

Logo Dare Digital

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus