Skip to main content

Fostul manager media Lucian Romașcanu, propus Ministru al Culturii

 
Fostul manager media Lucian Romașcanu, propus Ministru al Culturii

Acum un an, era șef în publicitate. Acum opt luni, intra în Parlament. În primăvară, conducea Comisia de cultură din Senat. Încă puțin și e ministru.

Publicitate

Lucian Romașcanu, cu experiență în industria media, este pe lista proprunerilor de miniștri în guvernul Mihai Tudose, pentru funcția de Ministru al Culturii. Lista de propuneri a fost votată cu puțin timp în urmă de Comitetul Executiv al PSD.

După intrarea în Guvern, Romașcanu va rămâne și în Comisia de Cultură din Senat, dar nu ca președinte, ci membru al acesteia.

Lucian Romașcanu este la primul mandat de parlamentar, el fiind senator PSD de Buzău. La începutul acestui an a fost numit secretar în Comisia de Media din Senat, iar ulterior a devenit Președinte al aceleiași comisii. 

Pâna la candidatura pentru Parlament, Lucian Romașcanu a fost country manager la TailWind, companie de programmatic advertising. Anterior, a lucrat în TVR (consilier al președintelui instituție Stelian Tănase și coordonator al departamentului de marketing), a fost director executiv al Kanal D, director general al tabloidului Cancan și director executiv al tabloidului Libertatea, editat de Ringier.

 

 

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Va rog sa nu va legati de Lucian. Afla doamna prof. Romascanu din Buzau, mama susnumitului, si plinge cind vede ce i-a ajuns odrasla. Un ins de risul lumii. Ce era el invitat la TVR pina acum ca era protectorul Irinei Radu, dar de acum pariez ca va aparea zilnic. Poate chiar va prezenta buletinul meteo.
  • Oameni descurcareți ca acest tovarăș Romașcanu mai rar. Genul bun de gură, dar fără rezultate și fără idei. Am lucrat în două locuri cu el și nu a lăsat nimic în urmă. N-ai ce învăța de la el. Spre deosebire însă de șefii români din presă care sunt tiranici și proști, el măcar e înțelegător și vorbește frumos subordonaților. Mai ales subordonatelor.

Trimite un comentariu