Skip to main content

Fostul manager media Lucian Romaşcanu, propus Ministru al Culturii

 
Fostul manager media Lucian Romaşcanu, propus Ministru al Culturii

Acum un an, era şef în publicitate. Acum opt luni, intra în Parlament. În primăvară, conducea Comisia de cultură din Senat. Încă puţin şi e ministru.

Publicitate

Lucian Romaşcanu, cu experienţă în industria media, este pe lista proprunerilor de miniştri în guvernul Mihai Tudose, pentru funcţia de Ministru al Culturii. Lista de propuneri a fost votată cu puţin timp în urmă de Comitetul Executiv al PSD.

După intrarea în Guvern, Romaşcanu va rămâne şi în Comisia de Cultură din Senat, dar nu ca preşedinte, ci membru al acesteia.

Lucian Romaşcanu este la primul mandat de parlamentar, el fiind senator PSD de Buzău. La începutul acestui an a fost numit secretar în Comisia de Media din Senat, iar ulterior a devenit Preşedinte al aceleiaşi comisii.

Pâna la candidatura pentru Parlament, Lucian Romaşcanu a fost country manager la TailWind, companie de programmatic advertising. Anterior, a lucrat în TVR (consilier al preşedintelui instituţie Stelian Tănase şi coordonator al departamentului de marketing), a fost director executiv al Kanal D, director general al tabloidului Cancan şi director executiv al tabloidului Libertatea, editat de Ringier.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Va rog sa nu va legati de Lucian. Afla doamna prof. Romascanu din Buzau, mama susnumitului, si plinge cind vede ce i-a ajuns odrasla. Un ins de risul lumii. Ce era el invitat la TVR pina acum ca era protectorul Irinei Radu, dar de acum pariez ca va aparea zilnic. Poate chiar va prezenta buletinul meteo.
  • Fosta colega Fosta colega
    Oameni descurcareți ca acest tovarăș Romașcanu mai rar. Genul bun de gură, dar fără rezultate și fără idei. Am lucrat în două locuri cu el și nu a lăsat nimic în urmă. N-ai ce învăța de la el. Spre deosebire însă de șefii români din presă care sunt tiranici și proști, el măcar e înțelegător și vorbește frumos subordonaților. Mai ales subordonatelor.

Trimite un comentariu

sus