Skip to main content

Mâine, la Bucuresti! Începe cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei în business. Află cum poţi să ajungi, în ultimul moment!

 
Mâine, la Bucuresti! Începe cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei în business. Află cum poţi să ajungi, în ultimul moment!

PARTENERIAT. Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc la Bucuresti începând de mâine.

Publicitate

iCEE.fest s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conţinut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante.

· Ziua 1 (Joi, 15 iunie) este descrisă aici

· Ziua 2 (Vineri, 16 iunie) este descrisă aici.

Sunt asteptaţi peste 3.500 de participanţi din peste 10 ţări din regiune care vin pentru a întâlni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, începând cu giganţii Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si mulţi alţii (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucuresti începând de mâine.

IMPORTANT: Biletele nu se mai vând online azi, pentru a evita aglomeraţia, dar se pot solicita prin email (tickets @ iceefest.com) sau prin formularul publicat chiar pe prima pagina a site-ului oficial: http://www.iceefest.com

Mai mulţi speakeri cunoscuţi din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operaţie, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulţi alţii (lista completa este aici).

Studenţii si elevii interesaţi beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus