Skip to main content

Paul Ipate şi Octavian Strunilă, oficial în emisiunea Fort Boyard, la Pro TV

 
Paul Ipate şi Octavian Strunilă, oficial în emisiunea Fort Boyard, la Pro TV

Paul Ipate şi Octavian Strunilă intră în Fort Boyard. Cei doi actori sunt gazdele show-ului pe care Pro TV îl pregăteşte pentru această toamnă.

Publicitate

”Aştept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii '90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!”, a declarat Octavian Strunilă.

”Experienţa Fort Boyard este de-a dreptul fascinantă! Mi se pare incredibil că am păşit în locul acela, de unde a pornit toată această nebunie. Noi ne-am distrat, ne-am minunat de tot ce se întâmpla acolo, am stat cu sufletul la gură şi am fost martorii unor experienţe unice. Sperăm ca şi oamenii de acasă să se uite şi să îşi amintească cu drag de Fort Boyard.”, a completat Paul Ipate.

Cei doi vor ghida celebrităţile în vechea fortăreaţă franceză în care este filmat show-ul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horia Horia
    @mile are dreptate, protv a ofertat antena pt nea Marin, Varciu, Brenciu, Carmen Avram, Banica Jr. si multi altii... :-)) Tu de cand te uiti la tv?
  • mile mile
    gt, esti penibil , pai atunci de ce pro tv are nevoie de cei dati afara de antena , nu spuneai tu ca pro tv e de calitate ,sau ceste persoane deranjeaza doar cand sunt la antena , tocmai protevistii criticau aceste presupuse vedete , acum ce se promoveaza , asiste sexy , liviu varciu revine cu nea marin joi si vineri , haha
  • gt gt
    Scuzati-ma , dar eu nu cred ca vreodata o sa vina Patapievici, Plesu, Liiceanu, Cartarescu etc etc sa filmeze vreo emisiune de Aventura.. noi nu avem in Romania vedete, oricum , sa ne iasa din cap acest lucru... avem contemporani cu noi cativa mari sporitivi care au intrat in istorie, cativa actori care au spart bariera tarii... cateva personalitati care apar foarte rar pe tv pentru ca sunt nisati pe ce fac ei... si cam atat... de curiozitate, care ar fi acele vedete? Cornel Gales (cazul cu mostenirea)/ Parintele Pomohaci () / Ozana Barabancea (si-a prezentat STOMACUL operat la tv!!!) ... ce se promoveaza la Antene asa bun si eu pierd din vedere?, nici ProTV nu e cine stie ce, mai ales de cand cu vacanta .. dar nu laud eu pro tv decat cand merita, la fel si cu orice alt post, si am spus intotdeauna ca eu imi doresc ca Antena sa faca treaba sa fie in top, pentru ca este o televiziune romaneasca... dar puierilitatea e la ea acasa, in productii precum cele in care apar Varciu si Andrei Stefanescu... si Ristei... e o combinatie obositoare de moarte... si subiectele de CanCan si balacareala de la Acces si XNS... ti se pare ok Mile?
  • gt gt
    roxana vancea este o tipa care pana acum ceva timp era la trustul Antena 1, COPREZENTATOR la Razvan si Dani (PREZENTA METEO, ZODIACUL, SE DADEA PESTE CAP ETC), era pseudo-actrita in scheciuri-le facute de Bendeac la Antena 1, o tipa prezentata mult timp ca sotia lui Bendeac, prezentator, actor si one-man-show la Antena 1... ce sa mai vorbim Mile... e mega vedeta adusa de la Antene... nu o recunosti decat cand apare pe Antena, sau cum?

    intradevar nu toti participantii sunt alesi neaparat sa aibe o foarte mare notorietate, ci mai degraba sunt cat de cat bine construiti sa faca fata unei emisiuni de profil...
    Sandra Izbașa, este o gimnastă română de talie mondială (nu stim sportivii romani decat cand iau medalii la olimpiade, dupa aia ii criticam, sta in firea noastra acest lucru, Iftimoaie, etc etc.. dar in fine , lista apare pe un alt site, nu bag mana in foc pentru acestia
  • Expertul'' Expertul''
    Pai din enumerarea facuta de gt inteleg ca pana la urma tot cu necunoscuti e facuta. Nu mai inteleg nimic...
  • mile mile
    gt, cine este roxana vancea , te faci de ras sau esti pus sa lauzi pro tv
  • question question
    oricarui lucru importat i se aduc elemente din specificul local, indiferent ca e program de televiziune sau orice alt produs (vezi Mc Mici de la McDonald's) daca pe noi ne impresioneaza cazurile sociale (cred ca la asta faci trimitere) precum si cancanurile... cu toate ca in programele de la pro nu prea primeaza asa ceva, se vor regasi si in formatul Fort Boyard
  • Stefan Stefan
    Nu stiu cat se va asemana aceasta emisiune cu cea originala, pentru ca televiziuniile din Romania, atunci cand achizitioneaza anumite formate, au prostul obicei de a schimba total aceea emisiune sau concurs.
  • Doru Doru
    "mile", prefer "mizeriile turcesti" decat "Insula iubirii".
  • mile mile
    iuli, tu le faci programul la pro tv, ramai la mizeriile turcesti
  • gt gt
    Vor fi concurenti precum Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Claudia Pavel, Roxana Vancea, Andreea Antonescu, Roxana Ionescu, Elena Ionescu, Kamara, Răzvan Fodor, Vasile Calofir, Corina, Ruby, George, Sonny Flame, Bogdan Vlădău şi Ionuţ Iftimoaie. În fiecare ediție va fi câte o echipă formată din cinci VEDETE... vor fi ei alti concurenti de la editie la editie, dar nu vor fi ca la supravietuitorul necunoscuti...
  • F F
    Vom vedea în toamna dacă va fi Sunt celebru sau Supraviețuitorul. :)) Lumea însă nu prea înțelege ca e o emisiune care va avea alți concurenți de la ediție la ediție.
  • Iuli Iuli
    Daca vor programa Fort Boyard lunea, martea sau duminica, vor lua bataie de la Chefi la cutite si iUmor. Cel mai bine ar fi sa-l bage sambata, la concurenta cu emisiunea expirata a Antenei: Te cunosc, care a anuntat sezonul 12. Iar duminica sa programeze Got Talent Kids
  • mile mile
    gt , ce te ingrijorezi tu de soarta emisiunii, ti-e frica
  • gt gt
    la supravietuitorul cel mai rau a fost ca participantii erau necunoscuti, prezentatorul necarismatic, apoi ca au mutat show-ul la ore tarzii in loc sa incerce sa schimbe ziua de difuzare... iar finala a fost un fiasco de nedescris... cred ca au facut o analiza la ce s-a intamplat si acum va fi un show decent, filmat Full HD , cum ne-a obisnuit Protv (Antena inca este cu cativa ani in urma)

Trimite un comentariu

sus