Skip to main content

Prima TV mizează, în grila de vară, pe Louis de Funès

 
Prima TV mizează, în grila de vară, pe Louis de Funès

Prima TV a programat în grila de vară filme din seria de comedii cu Louis de Funès. Din 21 iunie postul va difuza, în fiecare miercuri, aventurile agentului Cruchot, interpretat de inegalabilul Louis de Funès.

Jandarmul din Saint Tropez, Jandarmul la New York, Jandarmul se însoară, Jandarmul la plimbare, Jandarmul și extratereștrii și Jandarmul și Jandarmerițele sunt titlurile programate miercurea de Prima TV. 

Publicitate

Primul film din serie, Jandarmul din Saint Tropez, difuzat miercuri 21 iunie de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franța unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcție și trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiștii din Saint Tropez, să își scoată fiica din încurcăturile în care intră și mai ales să prindă o bandă de hoți de tablouri.

Louis de Funès este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și se alătură lui Jean Gabin și lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze. Declarat cel mai popular actor francez la sfârșitul anului 1968, Funes s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa și în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu