Skip to main content

Un fost secretar de stat în guvernul Grindeanu a câștigat două frecvențe la concursul radio

 
Un fost secretar de stat în guvernul Grindeanu a câștigat două frecvențe la concursul radio

Un fost secretar de stat din Guvernul Grindeanu intră în FM cu două frecvențe noi. Este vorba de Tudor Vesa, unul dintre acționarii Jazz Media, societate care a câștigat două frecvențe la concursul organizat de Consiliul Național al Audiovizualului: la Sibiu și la Brașov. Proiectul lui: un nou post - Jazz Radio, care funcționează deja online.

Tudor Vesa a avut un foarte scurt mandat de Secretar de Stat în Guvernul Grindeanu. În mai a fost numit, iar pe 16 iunie, a fost eliberat din funcție, când a început criza politică dintre PSD și Sorin Grindeanu.

Anterior, același Tudor Vesa a demisionat din funcția de membru în Consiliul de Administrație în cadrul Companiei Municipale Sport pentru Toți SA, ce ține de Primăria Capitalei. Consiliul de Administrație al companiei este Alina Laufer, sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de Afaceri Ilan Laufer. 

Publicitate

Jazz Media a primit două frecvențe la concursul de frecvențe radio organizat astăzi de CNA: la Sibiu și la Brașov. Același post mai este pe lista scurtă pentru o a treia frecvență, la Alba Iulia. Frecvența de Alba Iulia nu a fost acordată, întrucât nu s-au întrunit numărul de voturi în cele trei tururi. Votul va fi reluat într-o ședință viitoare, când membrii vor avea de ales între Jazz Radio și Radio Zu, posturile care au rămas pe lista scurtă. 

Tudor Vesa a mai fost implicat în proiecte de jazz. În urmă cu trei ani, el era directorul Transilvania Jazz Festival. 

LISTA câștigătorilor de frecvențe radio AICI

Despre proiectul Jazz Radio AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu