Skip to main content

Un fost secretar de stat în guvernul Grindeanu a câştigat două frecvenţe la concursul radio

 
Un fost secretar de stat în guvernul Grindeanu a câştigat două frecvenţe la concursul radio

Un fost secretar de stat din Guvernul Grindeanu intră în FM cu două frecvenţe noi. Este vorba de Tudor Vesa, unul dintre acţionarii Jazz Media, societate care a câştigat două frecvenţe la concursul organizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului: la Sibiu şi la Braşov. Proiectul lui: un nou post - Jazz Radio, care funcţionează deja online.

Publicitate

Tudor Vesa a avut un foarte scurt mandat de Secretar de Stat în Guvernul Grindeanu. În mai a fost numit, iar pe 16 iunie, a fost eliberat din funcţie, când a început criza politică dintre PSD şi Sorin Grindeanu.

Anterior, acelaşi Tudor Vesa a demisionat din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie în cadrul Companiei Municipale Sport pentru Toţi SA, ce ţine de Primăria Capitalei. Consiliul de Administraţie al companiei este Alina Laufer, sotia secretarului de stat in Ministerul Mediului de Afaceri Ilan Laufer.

Jazz Media a primit două frecvenţe la concursul de frecvenţe radio organizat astăzi de CNA: la Sibiu şi la Braşov. Acelaşi post mai este pe lista scurtă pentru o a treia frecvenţă, la Alba Iulia. Frecvenţa de Alba Iulia nu a fost acordată, întrucât nu s-au întrunit numărul de voturi în cele trei tururi. Votul va fi reluat într-o şedinţă viitoare, când membrii vor avea de ales între Jazz Radio şi Radio Zu, posturile care au rămas pe lista scurtă.

Tudor Vesa a mai fost implicat în proiecte de jazz. În urmă cu trei ani, el era directorul Transilvania Jazz Festival.

LISTA câştigătorilor de frecvenţe radio AICI

Despre proiectul Jazz Radio AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cna Cna
    La Sibiu si la Brasov au fost câștigate frecventele radio. Corectați.

Trimite un comentariu

sus