Skip to main content

VIDEO. Dragoş Stanca: Mă gândesc să organizez ICEEfest şi în alte capitale europene

 
VIDEO. Dragoş Stanca: Mă gândesc să organizez ICEEfest şi în alte capitale europene

ICEEfest, cel mai mare festival de digital din Europa de Est, ia startul astăzi, în Bucureşti, la Grand Cinema Băneasa.

Publicitate

Anul acesta avem spre 4.000 de participanţi la ICEEfest, a spus Dragoş Stanca, fondatorul acestui eveniment, pentru Paginademedia.ro.

Avem cel mai mare număr de speakeri români la această ediţie, dar ei nu sunt trimişi de companii locale, a precizat Stanca. Avem de la Facebook cred că primul român angajat într-o poziţie înaltă. Avem aproape toţi speakerii trimişi de Google care sunt români.

„Unul dintre gândurile pe care le avem este să încercăm să replicăm într-o altă capitală din sud estul Europei, pentru că conceptul şi speakerii îi avem. Avem acest concept, lumea îl apreciază şi am vrea să-l replicăm. La o lună sau două după ce îl facem la Bucureşti, să îl copy paste-it la Budapesta sau la Varşovia”, a spus Dragoş Stanca, într-un interviu pentru Paginademedia.ro, în deschiderea evenimentului.

„E foarte mult know how şi multe oportunităţi care se pot naşte de aici, sunt speakeri foarte buni şi ştii cum e, îţi poate veni o idee bună de la ideile proaste ale altora. Dar după umila mea părere, din 160 de prezentări şi 10 la sută dacă vă plac cred că e un bun câştig. Cred că merită să ieşi puţin din rutina de zi cu zi, să ieşi din sistem şi să înveţi chestii noi. Vorbim şi de agricultură şi de medicină, nu doar de marketing şi publicitate. Ieşim puţin din bulă.”

Agenda festivalului ICEEfest poate fi consultată aici.

iCEE.fest s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conţinut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom,Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).
Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL si mulţi alţii (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucuresti în 15 si 16 iunie.
Mai mulţi speakeri cunoscuţi din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operaţie, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulţi alţii.
Lista complete a speakerilor este aici.
După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediţie de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect”, spune Dragos Stanca, fondator.
O dată cu lansarea agendei din acest an, organizatorii au anunţat si mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.
Biletele încă disponibile pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.
Studenţii si elevii interesaţi beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS,BCR, Volkswagen si Carrefour.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus