Skip to main content

VIDEO. Dragoș Stanca: Mă gândesc să organizez ICEEfest și în alte capitale europene

 
VIDEO. Dragoș Stanca: Mă gândesc să organizez ICEEfest și în alte capitale europene

ICEEfest, cel mai mare festival de digital din Europa de Est, ia startul astăzi, în București, la Grand Cinema Băneasa. 

Anul acesta avem spre 4.000 de participanți la ICEEfest, a spus Dragoș Stanca, fondatorul acestui eveniment, pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Avem cel mai mare număr de speakeri români la această ediție, dar ei nu sunt trimiși de companii locale, a precizat Stanca. Avem de la Facebook cred că primul român angajat într-o poziție înaltă. Avem aproape toți speakerii trimiși de Google care sunt români. 

„Unul dintre gândurile pe care le avem este să încercăm să replicăm într-o altă capitală din sud estul Europei, pentru că conceptul și speakerii îi avem. Avem acest concept, lumea îl apreciază și am vrea să-l replicăm. La o lună sau două după ce îl facem la București, să îl copy paste-it la Budapesta sau la Varșovia”, a spus Dragoș Stanca, într-un interviu pentru Paginademedia.ro, în deschiderea evenimentului. 

„E foarte mult know how și multe oportunități care se pot naște de aici, sunt speakeri foarte buni și știi cum e, îți poate veni o idee bună de la ideile proaste ale altora. Dar după umila mea părere, din 160 de prezentări și 10 la sută dacă vă plac cred că e un bun câștig. Cred că merită să ieși puțin din rutina de zi cu zi, să ieși din sistem și să înveți chestii noi. Vorbim și de agricultură și de medicină, nu doar de marketing și publicitate. Ieșim puțin din bulă.”

 

Agenda festivalului ICEEfest poate fi consultată aici.

iCEE.fest s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut (DisruptioneHealthVR&ARContenteCommerceAdTechMarcom,Smart HomesFin TechCreativityStartups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).
 
Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York TimesShazamYahooLad BibleAOL si mulți alții (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucuresti în 15 si 16 iunie.
 
Mai mulți speakeri cunoscuți din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operație, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulți alții.
 
Lista complete a speakerilor este aici.
După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediție de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect”, spune Dragos Stanca, fondator.
 
O dată cu lansarea agendei din acest an, organizatorii au anunțat si mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.
 
Biletele încă disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.
 
Studenții si elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.
 

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS,BCRVolkswagen si Carrefour.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu