Skip to main content

15 ani de Brandient, compania care s-a ocupat de branduri ca Dedeman, CEC, emag, Banca Transilvania sau Depanero

 
15 ani de Brandient, compania care s-a ocupat de branduri ca Dedeman, CEC, emag, Banca Transilvania sau Depanero

ANIVERSARE. Știați că… Brandurile Dedeman, CEC, Banca Transilvania, emag, Depanero, Qfort, Fulga, Zuzu, Savana, Flanco, Help Net, Albalact și multe altele sunt opera companiei de branding Brandient?

Brandient s-a nascut in 2002, intr-o Romanie fara interes pentru design sau branding, si a reusit sa creasca an dupa an”, a spus Aneta Bogdan, cea care, în urmă cu 15 ani, lansa Brandient, alături de Cristian Paul – Kit și de Mihai Bogdan.

Publicitate

Echipa avea în spate o experiență de branding consistentă: Aneta Bogdan este “mama” brandului Connex și unul dintre pionierii brandingului din România. În anii de început ai operatorului de telefonie mobilă, era cea care, din partea clientului, coordona comunicarea brandului și publicitatea companiei.

Am numărat exact: 98 de caiete de brand. Așa arăta calculatorul: 98 files”. Unul dintre bilanțurile Brandient, trecut în revistă de Cristian Paul – Kit, la evenimentul aniversar Brandient – 15 ani. Pe lângă caietele de brand, lista de clienți este mult mai lungă: numără câteva sute.

VEZI aici cum arătau reclamele Connex în perioada în care Aneta Bogdan coordona comunicarea și după

În imagini, clienții Brandient de-a lungul timpului:

Aneta Bogdan:

Am finalizat sute de proiecte de branding si design notabile, am primit zeci de premii internationale, am fost aplaudati si recunoscuti in “hall of fame”, am fost inclusi in carti de specialitate pe tot globul si invitati in conferinte — dar cea mai pretioasa experienta a noastra ramane cea nascuta din intalnirea cu oamenii minunati pe care i-am cunoscut de-a lungul acestui drum: exceptionala noastra echipa de designeri si consultanti, exceptionalii nostri clienti — antreprenori curajosi si manageri dedicati — precum si intreaga comunitate a celor care se bucura de beneficiile brandingului si ale designului.”

VIDEO. 15 ani de Brandient

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu