Skip to main content

A început nebunia Game of Thrones. A fost cel mai comentat episod al serialului pe Twitter

 
Sursa foto: HBO
Sursa foto: HBO

Un nou sezon Game of Thrones, o nouă premieră. Difuzat în SUA duminică seara, primul episod al sezonului şapte din serialul fenomen a generat peste 2,4 milioane de mesaje doar pe Twitter, anunţă Variety.

Publicitate

Conform Twitter, cele mai invocate personaje au fost Arya Stark, Daenerys Targaryen, Sansa Stark, Cersei Lannister şi Jon Snow. Un alt moment de vârf în social media a fost sosirea în Dragonstone a lui Daenerys şi Tyrion, menţionează sursa citată.

Şi apariţia artistului Ed Sheeran, criticată aspru de unii fani, a fost în atenţia internauţilor.

Faţă de premiera de anul trecut, analiza Twitter arată o creştere de 18% a mesajelor. Cu menţiunea că reacţiile au fost ceva mai negative din cauza scurtei apariţii a lui Ed Sheeran. Fanii au considerat că prezenţa artistului i-a „scos” din universul serialului.

După avaşanşa de critici la adresa luI Sheeran, cântăreţul a decis să-şi şteargă contul de Twitter, nu se ştie dacă e doar o măsură temporară sau definitiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALex ALex
    Ultimul episod din GAME OF THRONES a creat multa valva. Unii disperati ca sa vada acel episod, au lipsit de la servici, ca sa il vada. Normal , marele dezavantaj al orelor fixe. Asta aduce aminte de controversatele competitii de game-ing al jocului PATH OF EXILE unde ca sa poti juca ligile "Descent Race" , "Descent Champions" si "Endless Ledge" trebuia sa fi la ore fixe in fata calculatorului, cu jocul deschis si cu internetul in regula, ca altfel nu aveai acces la acele reality show-uri fictive unde personajele de la acel joc participau la un fel de "Drama Totala", de astfel producatorii acelui joc au renuntat la sezoanele de competitii pentru a nu crea dependenta, plus ca jocul acuma incarca mult din cauza utilizarii excesive a memoriei si merge numai pe DIRECTX11 care "mananca" mult RAM, si la sistemul WINDOWS 10 depinde si de actualizarile de sistem.

Trimite un comentariu

sus