Skip to main content

ANAF, în control la Rise Project după anchetele cu legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia

 
ANAF, în control la Rise Project după anchetele cu legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia

Control la organizaţia jurnalistică Rise Project. Inspecţia antifraudă de la ANAF a venit în control astăzi la Rise, la doar câteva zile după ce platforma a publicat o anchetă despre legăturile lui Liviu Dragnea, şeful PSD, din Brazilia, şi chiar în ziua în care Rise anunţa alte dezvăluiri despre Liviu Dragnea.

Publicitate

Conform Rise, care a postat informaţia pe pagina de Facebook, Florin Tunaru, vicepreşedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman şi asociat în Fundaţia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea.

UPDATE. Unul dintre jurnaliştii organizaţiei a declarat la postul B1 TV că cei doi inspectori i-au informat pe jurnaliştii organizaţiei că mâine trebuie să se prezinte la sediul instituţiei cu întreaga contabilitate a ONG-ului. Acesta a mai menţionat că este primul control al ANAF de când a fost lanst Rise, din 2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Departamentul Economic Departamentul Economic
    Iulia, chiar esti *** ? Jurnalistii tin contabilitatea? E chiar foarte grav ce auzim. Adica jurnalistii, intre niste investigatii, taie si facturi? Credeam ca batranul CTP a fost ultimul jurnalist care umbla cu chitantierul la el.
  • Vlad Vlad
    Așa si..? De când e o știre ca ANAF-ul face controale inopinate?! Vezi ce greu e sa fiți obiectivi. Ce mai deontologii mai sunteți...
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Mama lor de capitalisti de la Rise, auzi, sa "ancheteze" jurnalistic pe tovarasul Dragnea si ce-a dosit el prin Brazilia... Complet nesimtiti! :-)
    PS. Parca era vorba de recuperat 60 milioane de euroi de la Antena3,2,1, Realitatea avea datorii imense la stat etc. Despre astia ce mai zice ANAF-ul, recupereaza ceva?

Trimite un comentariu

sus