Skip to main content

Aventură cu patru stele, filmată în Grecia, va debuta la Antena 1 la jumătatea lunii august

 
Aventură cu patru stele, filmată în Grecia, va debuta la Antena 1 la jumătatea lunii august

Aventură cu patru stele, în Grecia, de la jumătatea lunii august. Emisiunea va debuta pe 14 august și este programată, ca mai toate emisiunile produse de Mona Segall, lunea și marțea de la 20.30. 

Publicitate

Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului: „Nu cred că am mers așa de mult în viața mea. Cel puțin nu la temperaturi de 42 de grade. A fost un proiect pe care mi l-am dorit, un proiect extrem de frumos și tot atât de obositor, un proiect în care am râs mult și am descoperit niște locuri absolut spectaculoase. Vedetele venite în această aventură, probele la care au fost supuse, situațiile prin care trec, ipostzele noi în care se află, niște personaje noi demențiale, greci veritabili, toate astea sunt ingredientele unui show de vară care sunt convins că o să placă.”

Filmările au durat o lună de zile și au avut loc în Maroneia, Costa Ionica Perdika Karavostasi, Volos și insula Evia. Printre vedetele care au acceptat această aventură se numără Nea Mărin, pentru prima oara în postura de concurent, Carmen Tănase, Gina Pistol, Flick, Speak, Daniela Crudu, Șerban Copoț, Romică Țociu și Paula Chirilă. 

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”).

În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O emisiune de 2 bani.mau ales cu prezentatorul fără talent și plin de figuri.participantii morții de foame gen cucuiete de la fosta animal x.
    Ăștia îi vedem în toate emisiunile nde la antene.emisinunii de ***.Lipseste cumva Vârciu muritorul de foame nr.2!?
  • Un fel de ferma vedetelor de lux .doi la sat doi la oras ,o emisiune facuta pentru mile si compania lor , .cu aceasi actori rasuflati , o magarie
  • inseamna ca se continua si in toamna , am crezut ca e doar de vara , bravo pt carmen tanase ca a acceptat , va mai fi si adriana trandafir , nea marin ca si concurent este de vazut , sper sa fie muncit din greu , cosmin este un prezentator foarte bun , cu umor , ne mai scot din mocirla tv romaneasca
  • E clar ca e emisiune de 7...8 emisiuni
    Daca începe pe 14/08 clar nu tine mai mult de 1 luna ca incep emisiunile de toamna(tip chefii,blondele,next star,x factor,din astea)

Trimite un comentariu