Skip to main content

Aventură cu patru stele, filmată în Grecia, va debuta la Antena 1 la jumătatea lunii august

 
Aventură cu patru stele, filmată în Grecia, va debuta la Antena 1 la jumătatea lunii august

Aventură cu patru stele, în Grecia, de la jumătatea lunii august. Emisiunea va debuta pe 14 august şi este programată, ca mai toate emisiunile produse de Mona Segall, lunea şi marţea de la 20.30.

Publicitate

Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului: „Nu cred că am mers aşa de mult în viaţa mea. Cel puţin nu la temperaturi de 42 de grade. A fost un proiect pe care mi l-am dorit, un proiect extrem de frumos şi tot atât de obositor, un proiect în care am râs mult şi am descoperit nişte locuri absolut spectaculoase. Vedetele venite în această aventură, probele la care au fost supuse, situaţiile prin care trec, ipostzele noi în care se află, nişte personaje noi demenţiale, greci veritabili, toate astea sunt ingredientele unui show de vară care sunt convins că o să placă.”

Filmările au durat o lună de zile şi au avut loc în Maroneia, Costa Ionica Perdika Karavostasi, Volos şi insula Evia. Printre vedetele care au acceptat această aventură se numără Nea Mărin, pentru prima oara în postura de concurent, Carmen Tănase, Gina Pistol, Flick, Speak, Daniela Crudu, Şerban Copoţ, Romică Ţociu şi Paula Chirilă.

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”).

În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Vai de noi , Tociu si Palade , vedetele reesapate ale pensionarilor Antena1 . Asta e nivelul ...
  • UmbertoTomasy UmbertoTomasy
    O emisiune de 2 bani.mau ales cu prezentatorul fără talent și plin de figuri.participantii morții de foame gen cucuiete de la fosta animal x.
    Ăștia îi vedem în toate emisiunile nde la antene.emisinunii de ***.Lipseste cumva Vârciu muritorul de foame nr.2!?
  • mile mile
    mareane , lasa ca tu o sa te uiti la matrimoniale cu tarani ,nu
  • Stela Stela
    Stie cineva care sunt noii concurenti ai emisiuni "Te cunosc de undeva ? Sezonul cu nr 12.
  • marian marian
    Un fel de ferma vedetelor de lux .doi la sat doi la oras ,o emisiune facuta pentru mile si compania lor , .cu aceasi actori rasuflati , o magarie
  • Iuli Iuli
    Alta emisiune cu esec
  • mile mile
    inseamna ca se continua si in toamna , am crezut ca e doar de vara , bravo pt carmen tanase ca a acceptat , va mai fi si adriana trandafir , nea marin ca si concurent este de vazut , sper sa fie muncit din greu , cosmin este un prezentator foarte bun , cu umor , ne mai scot din mocirla tv romaneasca
  • ss ss
    E clar ca e emisiune de 7...8 emisiuni
    Daca începe pe 14/08 clar nu tine mai mult de 1 luna ca incep emisiunile de toamna(tip chefii,blondele,next star,x factor,din astea)
  • F F
    Alta emisiune a verii e de fapt a toamnei. Sau are doar câteva ediții ?

Trimite un comentariu

sus