Skip to main content

Câștigă România și a doua oară. Emisiunea-concurs a lui Virgil Ianțu continuă la TVR 2

 
Câștigă România și a doua oară. Emisiunea-concurs a lui Virgil Ianțu continuă la TVR 2

Emisiunea de cultură generală, prezentată de Virgil Ianțu, va continua cu sezonul al doilea la TVR 2. Consiliul de Administrație al Televiziunii Române a aprobat săptămâna trecută prelungirea contractului cu producătorul emisiunii Câștigă România!, Zucchero Media. 

Din informațiile Paginademedia.ro, noul sezon al concursului de cultură generală va fi pe TVR2 din toamna acestui an. 

Publicitate

Despre regulile concursului. În fiecare ediție sunt trei concurenți, iar fiecare trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare, misiunea fiind să ajungă într-un județ, tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări ce au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă a concursului rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări și a trecut prin cele mai multe județe. 

Emisiunea lui Virgil Ianțu, de la TVR 2, remarcată la nivel internațional. Producția de cultură generală a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiție care își va desemna premianții în toamna acestui an. Totodată, un vânzător american de formate de emisiuni a realizat o ediție-pilot în limba engleză pentru export, sub numele „To Win Your Country”.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • o veste buna deci :)
    sper sa avem cateva imbunatatiri in sezonul 2, cum ar fi grafica, decorul dar si continut
  • o emisiune foarte buna , ma bucur ca continua , asa ma pot lauda ca ma uit la emisiuni de cultura generala , nu doar la emisiunile cu scandalurii si facaturii de la antena 1, pe cand o emisiune cum sa scriem corect romaneste , ca sunt satul de mistourile colegilor de comentari , cartile ma cam oboseste
  • asa si trebuie , printre atata incultura e nevoie si de cultura generala , eu am vazut toate edititile , sunt cateva emisiuni bune la tvr , una din ele este si aceasta, dar din pacate cei mai multi vor sta departe de ea, ca e greu

Trimite un comentariu