Skip to main content

Digi Sport 1 va difuza meciul Craiova - AC Milan

 
Digi Sport 1 va difuza meciul Craiova - AC Milan

Postul Digi Sport 1 a achiziţionat drepturile de difuzare pentru meciul Craiova - AC Milan, din preliminariile Europa League.

Publicitate

Partida va fi difuzată joi, 27 iulie, de la ora 21.00.

Difuzarea meciului de fotbal a fost sub semnul întrebării, întrucât oltenii au cerut o sumă prea mare de bani, potrivit GSP. Mai exact, 100.000 de euro.

La licitaţia pentru drepturile TV a participat şi TVR, mai spune sursa citată. Postul public s-a retras însă deoarece suma cerută ar fi fost prea mare.

TVR a luat în schimb drepturile pentru alte cinci meciuri din preliminariile Champions League şi Europa League: Dinamo (tur şi retur), Astra, Viitorul (tur şi retur) şi FCSB (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Foaie verde, maghiran, măi,
  M-a făcut muica oltean, măi,
  Port ilic de astrahan,
  Și sunt pui de craiovean,
  Jmeker si joc cu ... Milan,
  Măi Leano !
 • Foaie verde, maghiran, măi,
  M-a făcut muica oltean, măi,
  Port ilic de astrahan,
  Și sunt pui de craiovean,
  Jmeker si joc cu ... Milan,
  Măi Leano !
 • Ce poate face amărâtul de Telekom ??? Sunt în criză financiară sunt singurii din familia Telekom europeană care sunt pe pierdere...Digi are 3.600.000 abonați la cablu și satelit,dolce vreo 1.300.000 sunt mici mici...eu sigur plec in decembrie de la ei am doua dth de la Digi și unul de la dolce la dolce renunț și mai bag un dth digi
 • Dolce ...e varza sport. !!! Cele mai tari amicale,cele mai bune campionate sunt pe DigiSport...tenis feminin nu,Italia Franța fotbal nu...la anul pierd 100% champions league și liga Europa... și gata cu dolce sport pam pay..
 • Meciurile echipelor romînești din Liga Campionilor Europeni ( Steaua București ) și respectiv Cupa UEFA ( Dinamo București, Universitatea Craiova și Rafinorul Ploiești ) trebuie să fie difuzate așa:
  Steaua București - TJ Škoda Plzeň 25 Iulie 2017 ora 20:30 ( TVR )
  Dinamo București - Athletic Bilbao 27 Iulie 2017 ora 20:30 ( TVR )
  Rafinorul Ploiești - Шахтар Олександрiя 27 Iulie 2017 ora 20:30 ( Radio România Cultural )
  Universitatea Craiova - AC Milan 27 Iulie 2017 ora 21:00 ( Radio România Actualtități )
  TJ Škoda Plzeň - Steaua București 2 August 2017 ora 21:15 ( TVR )
  Шахтар Олександрiя - Rafinorul Ploiești 3 August 2017 ora 20:30 ( Radio România Cultural )
  Athletic Bilbao - Dinamo București 3 August 2017 ora 21:45 ( TVR )
  AC Milan - Universitatea Craiova 3 August 2017 ora 21:45 ( Radio România Actualități )
 • Domnu @Geo Ce treaba are A1 cu Digisport sunt doua companii diferite si mai ales in litigi, chiar deloc prietenoase, eu nu am mentionat nimik de A1!!!!!????
  Mda...in fine, ***
 • geo, pt sport exista dolce , restul sunt fara rost , ai tot ce vrei la ei, pt un post generalist merge doar steau , pt ca are fani multi, restul sunt pt tvr , antena are un public preponderent feminin , de aceea a fost scoasa rubrica de sport, doar meciurile nationalei sunt rentabile la antena , asteas prea mici , oricum cu banii aia faci emisiuni multe si cu audienta , deci doar cele de nisa mai sunt pt sport, la cele mari nu e loc , de ce da pro tv dinamo sau viitorul
 • Pentru @AdiChiriladinNeamt Digisport si LOOK TV au un parteneriat pentru CampionatulScotiei al Belgiei si Primera Division din Argentina
 • Adi Chirila din Neamt - observația ta este valabilă doar pentru Liga 1 și Cupa României.
  Mile, oare să fi sărăcit A 1...după ce, cu ani în urmă, era abonată la meciurile ”naționalei”...Acum A 1 nu mai are nici măcar rubrică de sport...asta și pentru că, probabil, telespectatorii A 1 nu sunt amatori de sport.
 • Aviz amatorilor LookTv si LookTv+ preia aproape toate meciurile de pe DigiSport pentru cei ce nu sunt abonati la DiGi, sunt abonat la ei din 2008, si asta am observat ceva timp! Ziua buna
 • geo , ce te agiti, si digi putea sa cumpere europa si cleage , cine i-a oprit
 • Și Dolce nimic...nu mai au bani - a se citi zeci de mii de euro - pentru investiții / cumpărări drepturi TV... ei așteaptă grupele ELeague și CLeague ?
 • jumatate din oameni nu pot vedea meciul, prea putini posibili telespectatori

Trimite un comentariu

sus