Skip to main content

Directorul editorial de la România TV, în concediu două luni

 
Directorul editorial de la România TV, în concediu două luni

Cătălin Popa, director editorial al postului, și-a luat concediu până pe 20 august, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Popa nu a comentat subiectul. 

Publicitate

Concediul șefului editorial de la România TV vine într-o perioadă dificilă pentru România TV. Salariile au ajuns să fie plătite cu greutate din pricina încasărilor slabe din publicitate.

Luna trecută, angajații au fost informați că vor primi, indiferent de salariu, 1.000 de lei la avans, iar pe 30 iunie, la lichidare au primit jumătate din suma restantă. Nu se știe când vor primi și restul de bani. 

În acest context, mai mulți angajați, printre care și jurnaliști de pe post, au demisionat de la televiziunea fondată de Sebastian Ghiță. Printre aceștia se numără Iulia Nagy și Florin Badea, care prezentau știri pe tronsonul de dimineață, Corina Drăgotescu și Geanina Lungu. 

Citește și:

Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de știri, a demisionat

Iulia Nagy a lăsat România TV și trece în radio

De la România TV, la B1 TV. Florin Badea, co-prezentator la matinalul B1

Încă o plecare de la România TV. Unul dintre matinali a părăsit televiziunea

Corina Drăgotescu a încetat colaborarea cu România TV: „Ma simt mai bogata sufletește și îmi pare rău că ne despărțim”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Petrisor, iar informezi gresit: angajatii si-au primit la avans 1000 de lei si la lichidare diferenta pana la jumatatea salariului. Asadar, un angajat si-a primit in luna iunie jumatate din salariul pe luna mai. La fel se va intampla pana in septembrie.
  • Alinuta, nevasa-sa, a ramas si ea pe drumuri dupa demiterea lui Grindeanu. Dar nu il plang pe Popa, a avut leafa de 10.000 euro/luna doar pt injurii aduse ***.

Trimite un comentariu