Skip to main content

Directorul editorial de la România TV, în concediu două luni

 
Directorul editorial de la România TV, în concediu două luni

Cătălin Popa, director editorial al postului, şi-a luat concediu până pe 20 august, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Popa nu a comentat subiectul.

Concediul şefului editorial de la România TV vine într-o perioadă dificilă pentru România TV. Salariile au ajuns să fie plătite cu greutate din pricina încasărilor slabe din publicitate.

Luna trecută, angajaţii au fost informaţi că vor primi, indiferent de salariu, 1.000 de lei la avans, iar pe 30 iunie, la lichidare au primit jumătate din suma restantă. Nu se ştie când vor primi şi restul de bani.

În acest context, mai mulţi angajaţi, printre care şi jurnalişti de pe post, au demisionat de la televiziunea fondată de Sebastian Ghiţă. Printre aceştia se numără Iulia Nagy şi Florin Badea, care prezentau ştiri pe tronsonul de dimineaţă, Corina Drăgotescu şi Geanina Lungu.

Citeşte şi:

Încă o plecare de la România TV: Geanina Lungu, prezentatoarea principalelor emisiuni de ştiri, a demisionat

Iulia Nagy a lăsat România TV şi trece în radio

De la România TV, la B1 TV. Florin Badea, co-prezentator la matinalul B1

Încă o plecare de la România TV. Unul dintre matinali a părăsit televiziunea

Corina Drăgotescu a încetat colaborarea cu România TV: „Ma simt mai bogata sufleteşte şi îmi pare rău că ne despărţim”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrisor, iar informezi gresit: angajatii si-au primit la avans 1000 de lei si la lichidare diferenta pana la jumatatea salariului. Asadar, un angajat si-a primit in luna iunie jumatate din salariul pe luna mai. La fel se va intampla pana in septembrie.
  • Alinuta, nevasa-sa, a ramas si ea pe drumuri dupa demiterea lui Grindeanu. Dar nu il plang pe Popa, a avut leafa de 10.000 euro/luna doar pt injurii aduse ***.

Trimite un comentariu

sus