Skip to main content

Echipă nouă în Fort Boyard: George Vintilă și Cosmina Păsărin, printre nume

 
Echipă nouă în Fort Boyard: George Vintilă și Cosmina Păsărin, printre nume

Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și Andrei Stoica (kickboxer) sunt cele cinci vedete care intră în show-ul de pe Pro TV, Fort Boyard, filmat în Franța. 

Publicitate

Anna Lesko: „Pentru mine, a fost o provocare fizică, dar și psihologică. Când mi s-a propus, nici nu am stat pe gânduri, am acceptat din prima, fără să cunosc formatul emisiunii, întrucât la noi, în Chișinău, nu s-a difuzat. E ca o șansă unică în viața, acum sau niciodată :) Așa că am plecat la drum fără să știu prea bine în ce mă bag, însă experiența trăită acolo a depășit cu mult așteptările mele. Odată cu Fort Boyard am avut prilejul de a cunoaște oameni minunați, care s-au dedicat în totalitate pentru realizarea acestui concurs. Sunt parte dintr-o echipă extraordinară, care are un curaj și un potențial ieșite din comun.”.

„Mi s-a părut că este o experiență care merită trăită din plin, pentru că nu vin în fiecare zi astfel de propuneri și nu ai ocazia să apari într-un show de asemenea anvergură. Mi s-a părut interesantă povestea fortului și m-am bucurat maximum de toată experiența. Telespectator fidel fiind, pe vremuri, m-am gândit întotdeauna cum as proceda în locul concurenților și iată că mi s-a întâmplat. Nu pot spune că probele au fost ușoare, dar am avut parte de o super echipă! ”, spune Cosmina Păsărin.  

George Vintilă: „Când e vorba de aventură sunt primul! Sunt un bun coechipier, lucru imperios necesar într-un loc ca Fort Boyard! Locul acela emană "greutate" de pe vremea când am văzut prima emisiune în anii '90... și tot de atunci mă gândeam: Uaaaa, ce tare ar fi să ajung măcar să il văd! Și nu doar l-am văzut, ci am fost căpitan în echipa cu cei mai buni oameni! La propriu! Am acceptat să particip la acest super show în primul rând pentru oameni și apoi pentru tot ce e acolo: istorie, ocean, bastioane, aventură, adrenalină... O experiență pe care nu aș fi ratat-o niciodată!! Și mai vreaaau...”.

Pro TV pregătește emisiunea Fort Boyard pentru această toamnă. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • am melodia de generic a emisiunii de vreo cativa ani ca apel pe telefon. :) nu stiu cine sunt concurentii si nu ma intereseaza, dar formatul emisiunii e de nota 10. sper ca pastreaza formatul original, cu probe diverse, cu lei eliberati in arena etc.
  • nu ma interesasa , astea sant vedete de doi leii , dat pe antene sa vedetii vedete adevarate , antena find cel mai urmarit post din galacsie are cele mai tarii vedete din univers , ori-cum , nam voie sa ma uit la ProTV ca daca afla stapanu I-mi taie salaru , si devin muritor de foame , cred ca ma intelejetii

Trimite un comentariu