Skip to main content

FOTO. Aventură cu 4 stele. Cine sunt primii concurenți ai emisiunii de la Antena 1

 
FOTO. Aventură cu 4 stele. Cine sunt primii concurenți ai emisiunii de la Antena 1

Filmările emisiunii „Aventură cu 4 stele”, în plină desfășurare, în Grecia. Prima destinație aleasă a fost Maronia, un sat de munte situat la 3 km de mare, in zona Rhodope.

Primi concurenți ai show-ului sunt  Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak si Flick – Domnul Rimă.

Publicitate

„Să călătorești pănă în Grecia cu un autocar fără aer condiționat vs să călătorești într-un automobil de lux, să dormi în casele bătrănilor din Maronia și să îi ajuți să își îngrijească măslinii în plină zi, pe o vreme toridă, la peste 42 de grade Celsius vs să îți petreci ziua la piscină, cu un cocktail în față.; sunt doar căteva din evenimentele ce au avut loc în cadrul acestei aventuri, evenimente generate de diversele probe la care cele patru vedete au fost supuse”, spun reprezentanții Antenei 1.

Următoarea destinație în care au ajuns alte patru vedete este Perdika, oraș aflat în Thesprotia, Epirus.

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

GALERIE FOTO. Primele imagini de la filmările Aventură cu 4 stele

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu