Skip to main content

FOTO. Dan Voiculescu, prima ieşire pe TV după ce a fost eliberat: „Nimeni nu-mi mai poate da cei trei ani furaţi”

 
FOTO. Dan Voiculescu, prima ieşire pe TV după ce a fost eliberat: „Nimeni nu-mi mai poate da cei trei ani furaţi”

FOTO. Dan Voiculescu, fondatorul Intact, eliberat din închisoare. „La orizont văd în continuare o luptă, pe viaţă, pe moarte, pe orice, cu abuzurile. Voi continua cu toate forţele mele, mai ales că determinarea mea acum e întărită de cei trei ani de puşcărie, să lupt cu abuzurile”, a fost mesajul lui Voiculescu, la scurt timp după ce a ieşit de la Spitalul Universitar, unde fusese internat din cauza unei ocluzii intestinale.

Publicitate

Momentul a fost difuzat la patru televiziuni din cinci: la Antena 3, B1 TV, Romania TV şi Digi24, dar a lipsit cu totul de la Realitatea TV.

Toate cele patru posturi au titrat pe burtieră cele mai importante mesaje ale lui Dan Voiculescu:

  • B1 TV: „Voiculescu: Am trăit trei ani într-un acvariu”
  • Antena 3: „Nimeni nu-mi mai poate da cei trei ani furaţi”
  • Digi24: „Vă propun să ne teleportăm la Băsescu în birou”
  • Romania TV: „Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă”

FOTO. Cum s-a văzut pe TV primul discurs al lui Dan Voiculescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    3 ani furati? singurul furt din dosarul matale e ala de la privatizarea ica. iar eliberarea matale ***, ne-am furat singuri caciula punand in libertate un infractor care niuci macar nu a *** prejudiciul.
    poti sa faci gargara cat vrei, tu ai fost si ai ramas un hot, ai o decizie definitiva de condamnre. si mai esti si un turnator la securitate, ai o decizie definitiva si de la cnsas.
    cam asta e viata ta, vitrocimule, un hot si un turnator.
  • john john
    Pai realitatea n-a transmis nimic pentru ca toata echipa era la mare sa transmita mega deschiderea hotelului de nspe mii de stele ce n-a vazut parisul.
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Discurs mafiot, de om "reabilitat" in puscarie, care-si ameninta adversarii din prima secunda de libertate... Cum prejudiciul n-a fost recuperat (aici e vina institutiilor statului), inseamna ca, intr-adevar, omu' a facut puscarie degeaba, n-a priceput nimic din ce i s-a intamplat. In concluzie, nu trebuia eliberat!

Trimite un comentariu

sus