Skip to main content

Kanal D a achiziționat un format internațional de quizz show. Cântărețul George îl va prezenta

 
Kanal D a achiziționat un format internațional de quizz show. Cântărețul George îl va prezenta

Cântărețul George. care în toamnă va fi concurent la Fort Boyard de pe Pro TV, va debuta și pe Kanal D cu o nouă emisiune cu vedete. 
Este vorba despre formatul „Super Potriveala” („Match Game”), un show cu tradiție peste Ocean. 

„Sunt foarte bucuros si onorat sa prezint un format celebru cum e Match Game, la Kanal D! Abia astept sa incepem filmarile si sa imi cunosc mai bine colegii; pe multi dintre ei deja ii stiu de ani buni, dar cu siguranta se vor lega prietenii stranse pe mai departe”, a declarat George despre venirea la Kanal D.

Publicitate

DESPRE FORMAT. George va avea alaturi de el, in concurs, un panel cu sase vedete. In fiecare editie, doi concurenti (non-vedete) isi vor testa abilitatile incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale starurilor din panel.

Jocul consta in doua runde, urmate de etapa finala („Super Match”), jucata doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2.
<Potrivirea>, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenti, se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/ similar la aceeasi intrebare.

Despre formatul original – „Match Game”

„Match Game” este un game show care a avut premiera peste Ocean in 1962 si este considerat si astazi una dintre cele mai de traditie si de succes emisiuni-concurs internationale.

In vara anului 2016, ABC semna cu celebrul actor Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansand astfel „Match Game” dupa o pauza de mai bine de 20 de ani. In primavara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

Formatul este distribuit de FremantleMedia North America. „Match Game” a mai fost realizat in teritorii din intreaga lume: S.U.A, Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franta, Germania, Marea Britanie. 

Kanal D a lansat astăzi și castingul pentru emisiunea Superpotriveală.

Cum arată emisiunea în Statele Unite

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu