Skip to main content

Înmormântarea Denisei Răducu, la TV. Televiziunile, ţinute la distanţă de către bodyguarzi

 
Înmormântarea Denisei Răducu, la TV. Televiziunile, ţinute la distanţă de către bodyguarzi

Televiziunile, mai decente în acoperirea înmormântării Denisei Răducu decât alte dăţi, în cazuri asemănătoare. Motivul. Acestea nu au fost lăsate să intre în cimitir în momentul înmormântării.

Publicitate

Cazul a fost tratat cu decenţă de Antena 3 şi B1 TV. Analizat pe larg, ca de obicei, la România TV, în timp ce Realitatea TV şi Digi24 au evitat subiectul.

„Cântăreaţa răpusă de boală. Ziua despărţiri”, a titrat România TV. „Rudele, sfâşiate de durere”, a titrat B1 TV. „Jale pentru prinţesa manelelor”, tot B1 TV. „Prinţesa manelelor, condusă azi pe ultimul drum”, a titrat Antena 3.

În prima parte a zilei, B1 TV şi Antena 3 au transmis imagini live, din oră în oră. Pe de altă parte, România TV a avut dezbateri lungi pe subiectul Denisa Răducu.

Subiectul înmormântării Denisei Răducu a dispărut de pe posturi în jurul orei 16.00 chiar şi de pe România TV, la scurt timp după ce convoiul a pornit către cimitir.

Cel mai probabil televiziunile nu au fost lăsate de către bodiguarzi să intre în cimitir. S-au evitat astfel exagerările de la înmormântarea Ilenei Ciuculete, când unele televiziuni au dat planuri apropiate cu chipurile îndurerate ale membrilor familiei, cu coşciugul deschis, jurnalişti urcaţi pe morminte ca să surprindă „cele mai bune cadre” (detalii, AICI).

Deşi derapajele de pe TV de la înmormântarea Ilenei Ciuculete au avut loc în luna martie, CNA nu le-a analizat nici până acum.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un oarecare Un oarecare
    Iulia, pune mina pe carte, draga mea.
    "Televiziunile, mai decente în acoperirea înmormântării Denisei Răducu decât alte dăți." Dar de cite ori a fost inmormintata "printesa manelelor"?
    "Boyguarzi"? "CNA extinde urmărirea penală în dosarul RCS - Mitică Dragomir"?!?
    Voi sinteti "prima sursa"? La ce, draga?
  • geo geo
    Dacă și B1 TV s-a coborât la nivelul RTV sau A 3 e grav...de tot...
  • Nicolae Ceaușescu Nicolae Ceaușescu
    Trist, cum a ajuns Romînia. Nu vă e dor de Nicolae Ceaușescu cel care a făcut un bine pentru pentru țară, dar plângeți de milă pentru Denisa Răducu. Rușine să vă fie tuturor rromilor și maneliștilor, ce sa mai zic de romînii adevărați. Hai Republica Socialistă Romînia.

Trimite un comentariu

sus