Skip to main content

LICITAŢIE. Antena 3 transcrie interviuri şi declaraţii pentru Primăria Sectorului 4. Pentru ce preţ?

 
LICITAŢIE. Antena 3 transcrie interviuri şi declaraţii pentru Primăria Sectorului 4. Pentru ce preţ?

Antena 3, contract cu Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluţă (PSD). Al doilea contract în mai puţin de o lună. Primăria Sectorului 4 a oferit, prin atribuire directă, un contract de „servicii transcriere declaraţii/interviuri” societăţii Antena 3 SA, care operează şi televiziunea de ştiri cu acelaşi nume.

Publicitate

Antena 3 va câştiga de pe urma acestui contract 44.800 de lei (9.800 de euro), pentru perioada iunie - decembrie 2017.

Informaţia a fost făcută publică pe contul de Facebook „Banii noştri”, creat special pentru a semnala licitaţii din toate domeniile, „contracte dubioase din SEAP, probabil legale, dar cu siguranţă nesimţite”, după cum spun creatorii paginii.

Ce va face, concret, Antena 3? Potrivit anunţului de atribuire de pe SEAP: „Servicii de transcriere integrală ale tuturor intervenţiilor radio/tv, a declaraţiilor/conferinţelor/interviurilor susţinute de către reprezentanţii beneficiarului, realizate la cererea acestuia”.

Acesta este al doilea contract dintre Antena 3 şi Primăria Sectorului 4, în mai puţin de o lună. Aceiaşi instituţie a mai atribuit aceluiaşi post un contract de 25.000 de euro pentru servicii de publicitate: producţie două materiale informative pe lună, fiecare cu o durată de 3 minute. Iar fiecare material va fi difuzat de patru ori.

Sursa foto: Banii Noştri

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Asta-i taxa de protectie. Primaru' plateste (din bani publici) ca sa nu fie atacat de seful mafiot (momentan in puscarie) si de gasca lui de batausi media. Simplu!
  • mile mile
    sistem , stai linistit , nu ma intereseaza politica , dar nici nu pot spune ca alte tv sunt corecte , de exemplu digi , sau marea procuroare dna care intervine in dosare dupa preferinta ei , asta nu e democratie autentica si nici nu va fi , nici pnl nu va face nimic daca vine la cascaval
  • AudioSistem AudioSistem
    Draga...mile(cu m mic),
    ca vreau sau nu,iti citesc aberatiile zilnice.Buna e democratia.Stau si ma intreb,daca tot ceea ce scrii aici,e si crez,nu doar prestare.Pentru prestare,desi intoxici totul in jur,am un gram de acceptare.
    Iti castigi bani,murdar dar atata poti.
    Pentru crez,imi dau seama,ca nu mai avem vreo sansa,ca societate,sa redevenim sanatosi!
    E buna...padure fara uscaturi...dar parca nu se mai vede iarba.
  • mile mile
    gogu, nu doar ai tai, majoritatea de la cei care au votat psd , ei au vrut
  • gogu radulescu gogu radulescu
    stirea este ca un *** de primar decide ca banii mei sa mearga la a3. C-asa vrea muschii lui.
    Clar, tavarisci Vlad?
  • Vlad Vlad
    Foarte bine, dar unde e "știrea"?!

Trimite un comentariu

sus