Skip to main content

LICITAȚIE. Antena 3 transcrie interviuri și declarații pentru Primăria Sectorului 4. Pentru ce preț?

 
LICITAȚIE. Antena 3 transcrie interviuri și declarații pentru Primăria Sectorului 4. Pentru ce preț?

Antena 3, contract cu Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță (PSD). Al doilea contract în mai puțin de o lună. Primăria Sectorului 4 a oferit, prin atribuire directă, un contract de „servicii transcriere declarații/interviuri” societății Antena 3 SA, care operează și televiziunea de știri cu același nume. 

Antena 3 va câștiga de pe urma acestui contract 44.800 de lei (9.800 de euro), pentru perioada iunie - decembrie 2017. 

Publicitate

Informația a fost făcută publică pe contul de Facebook „Banii noștri”, creat special pentru a semnala licitații din toate domeniile, „contracte dubioase din SEAP, probabil legale, dar cu siguranță nesimțite”, după cum spun creatorii paginii. 

Ce va face, concret, Antena 3? Potrivit anunțului de atribuire de pe SEAP: „Servicii de transcriere integrală ale tuturor intervențiilor radio/tv, a declarațiilor/conferințelor/interviurilor susținute de către reprezentanții beneficiarului, realizate la cererea acestuia”. 

Acesta este al doilea contract dintre Antena 3 și Primăria Sectorului 4, în mai puțin de o lună. Aceiași instituție a mai atribuit aceluiași post un contract de 25.000 de euro pentru servicii de publicitate: producție două materiale informative pe lună, fiecare cu o durată de 3 minute. Iar fiecare material va fi difuzat de patru ori. 

Sursa foto: Banii Noștri

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Asta-i taxa de protectie. Primaru' plateste (din bani publici) ca sa nu fie atacat de seful mafiot (momentan in puscarie) si de gasca lui de batausi media. Simplu!
 • sistem , stai linistit , nu ma intereseaza politica , dar nici nu pot spune ca alte tv sunt corecte , de exemplu digi , sau marea procuroare dna care intervine in dosare dupa preferinta ei , asta nu e democratie autentica si nici nu va fi , nici pnl nu va face nimic daca vine la cascaval
 • Draga...mile(cu m mic),
  ca vreau sau nu,iti citesc aberatiile zilnice.Buna e democratia.Stau si ma intreb,daca tot ceea ce scrii aici,e si crez,nu doar prestare.Pentru prestare,desi intoxici totul in jur,am un gram de acceptare.
  Iti castigi bani,murdar dar atata poti.
  Pentru crez,imi dau seama,ca nu mai avem vreo sansa,ca societate,sa redevenim sanatosi!
  E buna...padure fara uscaturi...dar parca nu se mai vede iarba.

Trimite un comentariu