Skip to main content

Noul redactor-şef de la Libertatea vine de la TVR. La fel şi noul producător general video

 
Noul redactor-şef de la Libertatea vine de la TVR. La fel şi noul producător general video

Numiri noi în grupul de presă Ringier. După ce Claudiu Ilioiu a preluat, de luni, conducerea online-ului Ringier, în calitate de publisher, doi şefi din TVR s-au alăturat grupului elveţian de presă.

Publicitate

Este vorba despre Robert Tătăruş, până recent coordonator al ştirilor TVR, care a fost numit pe funcţia de redactor-şef al tabloidului Libertatea. Robert Tătăruş a lucrat în zona de ştiri de la TVR din toamna anului trecut.

Totodată, Cristi Marin, care avea conducerea executivă a departamentului ştiri din TVR, a preluat funcţia de producător general video în Ringier. Cristi Marin a lucrat în trecut la Digi24 şi la Realitatea TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    @Panimaiesi
    Stiu că Sabina pleacă, evident. Nu știu exact de ce a fost zburat Alistari, dar cred ca e prea puțin important pt ca in cazul tuturor numirile au fost asumate de Mihnea Vasiliu. Oamenii nu s-au pus singuri în funcții. Sunt doua variante aici:
    1. Dacă toți au fost slabi înseamnă că dl Vasiliu nu are nicio treabă cu presa și nu se pricepe la numiri, deci o demisie de onoare s-ar impune;
    2. Dacă erau toți buni, sau măcar o parte dintre ei, înseamnă că buba nu mai e editorială, ci în zona de Comercial - adică taman în curtea dlui Vasiliu.
  • Panimaiesi Panimaiesi
    Gelu, afla ca doamna ivancica se muta din romania. Deci nu a dat_o nimeni afara. Altfel stii exact si de ce a fost zburat precedentul red sef. Nu?!
  • Ionel Ionel Ionel Ionel
    Si, cu aceasta mirifica infuzie de sefi, care nu se termina aici, s-a echilibrat proportia palmasi-conducatori, ajungand la 1-1. Se anunta vremuri interesante, cine da popcornul?!
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    In "era Vasiliu" Libertatea si-a scazut de cinci ori vanzarile. Periculos, nu? De fiecare data "de vina" au fost redactorii sefi: Ana Nita, Daniel Gorgonaru, Catalin Alistari, mai nou dna Sabina Ivanica. Pe langa ei au mai fost sacrificati si alti adjuncti ok sau chiar reporteri buni. Cam la fel stau lucrurile si pe la reviste, unde e jale maxima si contentul e sustinut de cate 2-3 amrate platite cu salariul mediu pe economie. Cine a avut personlitate si experienta a fost data afara fara mila, fara sa se tina cont de valoare. 'Unicul redactor sef in trust, ala care le stie pe toate si e frustrat ca nu scrie 2-3 randuri e Mihnea Vasiliu, iar astia noi vor vedea asta pe pielea lor. Difuzarea e la pamant. Vanzarile de publicitate sunt extrem de slabe. Marketingul e sublim, dar lipseste cu desavarsire. Salariile permit doar angajarile unor submediocri. Bani de deplasari, de minime investitii nu exista. Traininguri nu s-au mai facut din antichitate. Nu exista niciun parteneriat editorial cu vreo televiziune. Toate aceste chestiuni sunt exact responsabilitatile directe ale dlui Vasiliu.
    Mirarea redactiilor cu aceste schimbari permanente e legata de faptul ca reuseste sa ii pacaleasca la infinit pe elvetieni ca mereu altii sunt de vina pentru esecurile in serie. Culmea, "altii" din ultimul cincinal au fost numiti de el! In general oameni total nepotriviti (nu slabi, dar nelalocul lor la tabloid, de pilda), selectati pe criterii de nimeni intelese.
  • geo geo
    Ceva audiente nu mai dati...cum mai performeaza Insula iubirii, pe intervalul de intersectie cu filmul Pro si serialul de pe Kanal D...care mai stiti. Postacii anteniști și cei proteviști sunt rugați ca să se abțină.
  • livia pila livia pila
    Tatarus si Marin erau niste sefi facuti din pix de Irina Radu. Numiti pe o perioada determinata. Coana Irina nu mai este foarte sigura pe post. Asa ca veneticii astia -Tatarus și Marin- au acceptat noua oferta. Marin nu e chiar un baiet rau. Tatarus e un inchipuit.
  • Sclav Sclav
    De Robert Tatarus se stia in Ringier de vreo saptamana, dar nu de pozitia de redactor sef. Omul nu are absolut nicio legatura cu tabloidul si probabil ca nu a citit asa ceva in viata lui. Pe Cristian Marin nu il stie nimeni dar se aude ca ar fi un tip ok. Sper sa nu le strice carierele Mihnea Vasiliu, asa cum a facut si cu Lembrau ori Alistari. Vine cu ei de manuta, ne spune ca sint mari si tari, apoi dupa un an zice ca isi asuma ca a comis-o.
  • Andrei Andrei
    E clar ca TVR nu poate oferi salariile din privat pentru functiile cheie. Mai bine ar da afara mai multi oameni inutili cu salarii mici si sa poata recompensa cu salarii mai mari oamenii valorosi care pleaca. Calitate vs cantitate. Ce vrem de la televiziunea publica?
  • Florin Florin
    Neobisnuita stire, fiindca de regula citim cum TVR importa oameni. In alta ordine de idei, Pagina de Media, slabut de tot cu articolele privind audientele, de parca televiziunile ar fi tras obloanele. Clasamentele pe iunie pentru stiri, emisiunile de divertisment inca pe post sau seriale se pare ca au intrat la apa.

Trimite un comentariu

sus