Skip to main content

Postul Realitatea TV din Republica Moldova îşi suspendă activitatea

 
Postul Realitatea TV din Republica Moldova îşi suspendă activitatea

Postul de televiziune Realitatea TV din Moldova îşi suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată, începând de sâmbătă, 29 iulie. Anunţul a fost făcut chiar de către reprezentanţii postului TV, pe site.

Publicitate

„Timp de trei ani, Realitatea TV Moldova v-a informat obiectiv despre tot ce ne înconjoară, a încercat să arate realitatea aşa cum este, fără intermediari. Este postul de televiziune care a difuzat emisiuni inedite, ştiri imparţiale, a avut invitaţi interesanţi şi a prezentat publicului investigaţii de răsunet, iar cele mai importante evenimente vi le-a adus în direct, în casele voastre. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi ne-aţi susţinut şi apreciat activitatea.”, se arată în mesajul postului.

În acelaşi mesaj se menţionează că zona de online a grupului de presă va continua să funcţioneze. Este vorba despre www.realitatea.md; www.rlive.md; www.kankan.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md.

Realitatea TV s-a lansat pe piaţa media din Moldova în 8 iulie 2014, fiind condusă de Dumitru Ţîra, proprietarul Grupului de presă "Realitatea".

De menţionat că Realitatea TV Moldova nu are nicio legătură cu postul din România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus