Skip to main content

Pro TV a anunțat a doua echipă ce va concura în Fort Boyard

 
Pro TV a anunțat a doua echipă ce va concura în Fort Boyard

Încă cinci vedete, în show-ul Fort Boyard, pe care Pro TV îl pregătește pentru această toamnă. Este vorba despre Doinița Oancea, Simona Pope, Bogdan Vlădău, Samuel Le Torriellec și Cristi Mitrea.

Publicitate

Show-ul filmat în fortăreața din Franța va fi prezentat de Paul Ipate și de Octavian Strunilă. 

Doinița Oancea a declarat:

„Când mi s-a propus să particip la această emisiune, primul impuls a fost să refuz. Uneori nu mă simt aptă să accept și să răspund afirmativ provocărilor. Am cerut câteva zile în care să mă gândesc și mai apoi am zis că nu pot să ratez această ocazie. Este o ocazie minunată pentru a-mi dovedi, că fricile pe care le am sunt doar la nivel psihologic și că în momentul în care le înving devin mai puternică și nu pot decât să mă bucur pentru asta!”

„Momentul în care am fost contactată pentru a participa la acest show, a fost unul dintre cele mai emoționante din viața mea. Poate pare caraghios, însă a fost ca un vis devenit realitate. Am acceptat fără să stau pe gânduri, fără să consult agenda sau familia, fără să mă gândesc la ce probe m-ar putea aștepta. Mi-am imaginat cât de fericită ar fi fost Simona de acum 15-20 de ani dacă atunci când se uita la show, ar fi aflat că va avea șansa să fie printre concurenți!”, a declarat Simona Pope, fost jurat în emisiunea Bake Off de la Pro TV.

Bogdan Vlădău: „Eu m-am uitat de mic la acest show și am fost mereu fascinat de tot ce se întâmpla acolo. Era o altă lume plină de aventură, la care aveam și noi acces doar prin intermediul televizorului. Când am aflat că Pro TV vrea să producă această emisiune și am fost invitat să particip, nu am stat pe gânduri, nici nu se punea problema să nu accept!”

„Pasiunea pentru sporturile extreme m-a urmărit toată viața, cred că acesta a fost și unul dintre motivele pentru care am ales să fac această meserie. Impune o doză de adrenalină și de neprevăzut, este o tensiune în bucătărie, care îmi alimentează sufletul. Am încercat cam tot ce se putea în acest domeniu, însă întotdeauna mi-am dorit să pășesc în fort și să îmi testez limitele, să trăiesc cu adevărat, pe pielea mea, emoțiile pe care le vedeam la televizor. Nu am stat pe gânduri când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, este o ocazie unică în viață pe care sunt convins că foarte mulți oameni și-ar dori să o aibă. Este un adevărat test, atât fizic, cât și psihic! Cel mai amuzant mi se pare faptul că trebuit să mă mut în România pentru a mă întoarce în Franța alături de o echipă de români și a filma pentru unul dintre cele mai cunoscute formate de televiziune franțuzești.”, a spus Samuel Le Torriellec, jurat MasterChef.

„Atunci când primești propunerea de a participa la emisiunea, care te-a făcut în copilărie să îți dorești să devii super-erou, este imposibil să refuzi. Emoțiile și amintirile din copilărie dau un sentiment de nedescris! În mintea mea, demonstrațiile de curaj și dorința de adrenalină s-au înfiripat încă de atunci, când priveam fascinat ce fac acei oameni, cum își depășesc limitele și cum trec peste orice obstacol!”, a spus Cristi Mitrea, fost concurent și câștigător în emisiunea Burlăcița de la Antena 1, cu Andreea Mantea, burlăciță. 

O altă rundă de concurență a fost anunțată în urmă cu două săptămâni: Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie și Jorge. 

Fort Boyard va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @dan , din ce oras estii , dupa cum scri , cred ca am invatat la aceiasi scoala , si cu aceiasi profesorii , sar putea sa ne cunoaste-m
  • ceea ce nimeni nu spune aici este faptul ca intregul sezon al emisiunii a fost filmat inca din luna iunie. e absolut penibil si complet depasit modul in care se face pr la protv. vor fi sapte editii mari si late. inca un concurs fara istorie si fara vedete reale ca toate celelalte.
  • nam voe sa ma uit la ProTV , astea sunt vedete de doi lei , antena 1 are cele mai tari vedete din univers , daca partikipau florin salam parintele pomohaci mircea badea si nea marin si lleo de la strehaia ma uitam , dar asa e pliciseala mare
  • Acest show este despre vedetele uzate si expirate a ProTv-ului?

    ProTv, Antena1 si Kanal D nu sunt in stare sa aduca VEDETE noi pe TV. Oare este mai rentabil cu uzatele?

Trimite un comentariu