Skip to main content

REACȚII. Vedetele Antenei 3 au comentat eliberarea lui Voiculescu. Mircea Badea: „Ne-am luat ostaticul înapoi”

 
REACȚII. Vedetele Antenei 3 au comentat eliberarea lui Voiculescu. Mircea Badea: „Ne-am luat ostaticul înapoi”

Bucurie între vedetele Antenei 3 după decizia de eliberrare condiționată a lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului de presă Intact. Imediat după breaking news-ul de pe televiziunea de știri, au intrat, pe rînd, pentru a-și spune opiniile, Mihai Gâdea, Mircea Badea și Sandra Stoicescu. 

„Ne-am luat ostaticul înapoi”, a spus Mircea Badea în direct la emisiunea Esențial. Afirmație pe care a reluat-o și într-o postare pe pagina sa de Facebook.  

Publicitate

„Această decizie nu reprezintă o reparație pentru Dan Voiculescu care a suferit o mare nedreptate. El a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multă suferință familiei, apropiaților și lui, doar pentru că nu a vrut să se supună și să deservească un sistem ticăloșit”, a spus Mircea Badea.

„În acest moment ne-am luat ostaticul înapoi și mă simt mult mai dezinhibat din motive evidente, pe care, tacit, sper că multă lume le-a înțeles(...). E minunat că este în libertate acum, dar anumite persoane trebuie să primească o dreaptă pedeapsă”, a mai spus el. 

„Este absolut minunat că este în libertate acum, dar lucrurile, mă rog cât mai pot fi ele reparate, pentru că nu-i mai dă nimeni înapoi nici anii respectivi, nici suferința familiei, nu mai sunt lucruri care se pot repara, dar anumite formalități din ceea ce noi numim justiție cred că trebuie îndreptate de urgență și anumite persoane care s-au comportat mai rău ca teroriștii ISIS, în a abuza și a face rău, trebuie să primească o dreaptă pedeapsă.”, a mai spus Badea. 

Mihai Gâdea: „”Decizia de astăzi a instanței este una care nu are cum să nu te bucure, după trei ani de coșmar, de iad, de decizie nedreaptă, de tot ceea ce ar putea să fie mai oribil în lumea în care trăim. Nu-i nimic mai îngrozitpr ca nedreptatea și că cineva poate să îți ia libertartatea doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, să crezi că unui regim opresiv și abuziv și totalitar nu trebuie să i te îngenunchezi. Pe de altă parte, după aproape trei ani de zile, decizia de astăzi nu poate să te bucure până la urmă foarte tare pentru că din viața unor oameni au fost furați niște ani, într-un mod nedrept, de către un procuror care este acuzat de fapte grave de corupție, de o judecătoare care a fost exclusă din magistratură în unanimitate de către judecătorii din CSM, după ce Băsescu și tot sistemul său opresiv au făcut ceea ce nu a făcut nimeni în România în ultimii 27 de ani: un abuz fără margini.”

„După ziua de azi, trebuie căutat adevărul pe toate căile legate, trebuie văzut de ce ni s-au confiscat nouă toate sediile. Cred că doar legea, căile legale vor putea să facă lumină până la capăt în cel mai mare abuz care a fost în ultimii 27 de ani.”

La rândul ei, Sandra Stoicescu, tot în direct, a spus că Dan Voiculescu a „fost victima celui mai răzbunător proces politic”. „E un moment în care, uman, sunt fericită, sunt liniștită. (...) Nu s-a făcut dreptate, este un act de normalitate.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • E normal sa se mire, cum am luat 10 ani pentru ICA si nimic pentru sumele incasate in Crescent in locul Romaniei? A probabil sta linistit ca au fost arse actele din Bancorex, dar se mai regasesc si la bancile platitoare din afara, o sa vina si randul asta.
 • Mai ce rai "sant" ( il citez pe Dl.Dr. Acad. Mile) oamenii, au "ceocu" (acelasi academEcian) mare!
  Nu ati auzit ca omul a facut preinfarct la matze si tre' sa se opereze? *** ***, ca nu mai stiau d'alde ***:))
  Pentru orice eventualitate, gadea a dat ordin A3 pentru un nou documentar omagial; nadragii din puscarie ai turnatorului deja au fost inramati si pusi la intrarea in studiouri pentru ca toti realizatorii de toc -souri *** ***
  Intact pregateste un lung metraj pentru care inca nu au ales numele: Felix Papillon de Romania sau Varanul din Monte Cristo;
  pe toate siteu-rile trustului intact gasesti anuntul: ***;
 • ceocul mic postaci protvistii , justitia a facut dreptate , multi sant invidiosii pe realizarile lui don profesor , de aceia scriu de rau despre iel , acum ca a esit de la parnaie sper ca imi creste macar putin salaru
 • Bai Buzoiene, vad ca vrei sa discuți orice altceva decat subiectul zilei. Asa ati fost învățați la școala de televiziune si inalt jurnalism Dan Voiculescu.
  Umbli cu *** vopsită la radioul ala, dar sa nu crezi ca nu-ti stim culoarea ta adevărată, antenistule!
 • vad,ca pe aici,sunt niste muritori de foame,precum felix the cat,corina,***,umberto***,am o intrebare pt voi,dar de afacerile fam Kovesi,de ce nu ziceti,de ce nu comentati falsurile de la rds,faptele sunt dovedite,deci,in cazul VOICULESCU,CAND PROCURORUL DE CAZ A FOST ARESTAT,IAR ,JUDECATORUL A FOST CONCEDIAT,MAI COMENTATI CEVA,*** ?
 • Vine tătucul hoților acasă... si slugile nevertebrate se bucură ca doar el le-a făcut cine sunt azi- niște viermi care au devorat orice urma de jurnalism si au regurgitat-o sub formă de știri la antena3.
  Rușine !
  O data ce ai fost in acest trust puți toata viața. Uita-te la Victor Ciutacu sau Radu Buzaianu si alții.. care oriunde s-ar duce , tot aceeași oameni de nimic rămân.
 • Nu-i nimic mai "ingrozitoarescvvnjggjyrt" decat ca nu pot deocamdata sa iau cu copipeist citate din "stimabilii" antena 3.....si sa las aici un comentariu decent....dar poate ca asa a vrut soarta....sa le gasesc gresite si sa ma enervez si mai mult....long live...... ce? Ce ar putea sa mai "long live" .....???????
 • *** voastră cu hoțul vostru de ***.msi faceți și pe jurnaliștii când voi sunteți niște ***.hoooooo cu Felix motanul și cu toții sclavi lui.

Trimite un comentariu