Skip to main content

România TV și Victor Ciutacu, proces pierdut definitiv cu Lucian Isar

 
România TV și Victor Ciutacu, proces pierdut definitiv cu Lucian Isar

Decizia definitivă. România TV și Victor Ciutacu trebuie să-i plăteasc, împreună, 5.000 de lei, daune morale, lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu. 

Decizia, luată de Judecătoria Sectorului 1 în prima parte a acestui an, a fost menținută de Tribunalul București, unde fusese atacată cu apel de Ciutacu și de România TV. 

Publicitate

De menționat însă că Lucian Isar ceruse daune morale de 100.000 de lei, însă instanța i-a oferit doar 5.000 de lei plus cheltuieli de judecată. Totodată, după comunicarea oficială a acestei deciziii, România TV este obligată să difuzeze timp de cinci zile, în intervalul 22.00 - 23.00, textul hotărârii.

Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâta Ridzone Computers S.R.L. la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâţii să asigure redarea dispozitivului prezentei hotărâri pe postul România TV, în intervalul orar 22:00 – 23:00, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 120 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

UPDATE. 13.05. Victor Ciutacu, pe Facebook , despre decizia definitivă a instanței:

„N-am motivarea, sa comentez. In esenta, a ramas ca la fond. Ponta a zis ca Isar a cerut spaga, eu am dat pe post, pe mine m-a condamnat. Ca de ce am zis cat. Isar nu s-a prezentat la recurs, nici macar prin avocat, nu a facut nici aparare scrisa. Pare sa fi fost mai convingator in absenta. Asa-mi trebuie, daca m-a mancat in cur sa respect onorata instanta. Mi-e sila, am la fel de putina (spre deloc) incredere in justitie ca si atunci cand am castigat procesele cu Nasul sau cu Sorina, dar Isar sa stea pasnic, o sa-si ia banii”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu