Skip to main content

Schimbare în grila Antenei 1. Emisiunea Fantastic Show, mutată mai târziu

 
Schimbare în grila Antenei 1. Emisiunea Fantastic Show, mutată mai târziu

Emisiunea Fantastic Show îşi schimbă ora de difuzare şi lasă locul unui film cu Jackie Chan. Show-ul de divertisment, cu Florin Ristei prezentator, a fost mutat de sâmbătă, de la ora 20.30, cum a fost în ultimele şase ediţii, la ora 22.30.

Publicitate

În locul emisiunii de divertisment, Antena 1 a programat un film din 1998: Rush Hour, cu Jackie Chan şi Chris Tucker.

Fantasticc Show, emisiune aflată la al doilea sezon la Antena 1, este un show de divertisment, în care două echipe de vedete se întrec în probe de tot felul. Show-ul este prezentat de Florin Ristei, iar căpitanii de echipă sunt Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • E cea mai buna emisiune din Europa de est . Bunica mea se amuza de domnul Pepea.
    Dar Antena 1 , de ce muti emisiunea la miezul noptii , bunica nu rezista pana la ora aceea . De-asta am murit noi la revolutie ca sa avem emisiunile la miezul noptii ?
  • Au stricat un format care a fost bun anul trecut. Vedete mai putin cunoscute, probe mai ciudate si na, poate de asta nu a mers.
  • Altă emisiune la *** cu aceiași răsuflați de serviciu. Se potrivește publicului lor bătrân, sărac, needucat și care învață greu și uită repede.
  • pepe si paula chirila sunt degeaba in emisiune. Fara sare si piper! O emisiune neinteresanta.. MIRA este mai fascinanta

Trimite un comentariu

sus