Skip to main content

SHARED NEWS. Moartea solistului trupei Linkin Park, subiectul viral de pe Facebook în weekend

 
foto: Digi24.ro
foto: Digi24.ro

Moartea solistului trupei Linkin Park, Chester Bennigton, a circulat masiv pe reţelele sociale în acest weekend.

Publicitate

Ştirile cu cele mai multe like-uri şi share-uri au scris despre acest subiect, adunând, cumulat, peste 13.000 de aprecieri şi distribuiri.

Cel mai distribuit articol din weekend a fost publicat de site-ul Digi24.ro. Ştirea, cu titlul “Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis”, a adunat peste 7.600 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din articolul de pe Digi24.ro:

"Conform unor surse din poliţie, vedeta s-a spânzurat în reşedinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles. Bennington a fost găsit fără suflare joi dimineaţa cu puţin înaintea orei 9:00.

Cântăreţul, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorit de două ori şi avea şase copii. În ultima vreme s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool."

Un alt material pe acelaşi subiect, publicat pe site-ul Stirileprotv.ro, a prins locul secund în top, adunând în weekend peste 5.700 de aprecieri şi distribuiri.

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Digi24.ro şi Stirileprotv.ro.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend, potrivit monitorizării Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis”

- 7.649 like-uri & share-uri;

2. Stirileprotv.ro, “Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis. A fost gasit mort de ziua prietenului sau Chris Cornell”

- 5.715 like-uri & share-uri;

3. Digi24.ro, “Cine asigură monopolul puterii în România”, de Dan Turturică

- 4.926 like-uri & share-uri;

4. Digi24.ro, “Un puşti de 13 ani a inventat o aplicaţie care oferă informaţii despre medici din Capitală”

- 4.841 like-uri & share-uri;

5. Stirileprotv.ro, “Denisa Raducu, cantareata de manele, a murit la 27 de ani. Tanara va fi inmormantata marti, in orasul natal”

- 4.721 like-uri & share-uri.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus