Skip to main content

Super Potriveala de la Kanal D şi-a anunţat vedetele participante. Daniel Buzdugan, printre nume

 
Super Potriveala de la Kanal D şi-a anunţat vedetele participante. Daniel Buzdugan, printre nume

Daniel Buzdugan, Maria Buza, Teo, Axinte, Andreea Banica si What’s UP fac parte din panelul vedetelor care vor fi alaturi de concurenti in show-ul „Super Potriveala” ce va fi difuzat din toamna la Kanal D.

Publicitate

Misiunea lor va fi aceea de a-i ajuta pe cei doi concurenti aflati in fiecare editie a emisiunii sa „se potriveasca” in aflarea cuvintelor lipsa din frazele aruncate in joc si astfel sa castige premiul de 25.000 de lei.

„Avem in show vedete foarte iubite de romani, acestea se vor schimba de-a lungul sezonului. Ne dorim foarte mult ca telespectatorii nostri sa aiba parte de show exploziv, cu umor din belsug, emotie si, de ce nu?, sa intre si ei in jocul nostru, fie exersand din fotoliul de acasa, fie chiar in platoul emisiunii! Ii invit pe toti cei care vor sa participe la competitia televizata sa se inscrie la casting pe www.kanald.ro/superpotriveala. Conditia obligatorie: sa fie pusi pe distractie!”, spune George, prezentatorul emisiunii „Super Potriveala”.

„Match Game” (numele formatului in original) este unul dintre cele mai vechi formate de emisiuni, fiind lansat in 1962.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sa nu uitam ca in martie Daniel Buzdugan a fost invitat si in emisiunea lui Teo de pe Kanal D.
  • Ba am aflat o informație dar sper sa fie doar o minciuna by RomaniaTv:
    cum ca Dan Negru pleacă la Kanal D si Teo vine la Antena 1 la Acces Direct
  • iuli, tu esti doar o telenovelista care se uita alaturi de batrani si femei la tv , normal ca nu te uiti la altceva , barbati si telenovele, asta doar in romania se poate
  • Daniel Buzdugan la kanal D !!!! wooow, super biness!!! Interesant! Daca participa la o emisiune nu inseamna ca a fost dat afara de nicaieri! In perioada asta e in concediu ca orice om/vedeta... E logic asta, la mintea cocosului sau a gastei dupa caz :-D
  • @mile, eu nu ma uit la toate prostiile televizate, asa cum o faci tu.
  • iuli, a fost si la roata norocului, mamir ca nu ai vazut , e la la radio , na la tv

Trimite un comentariu

sus