Skip to main content

TVR înapoiază o parte din cele 140 de maşini luate în leasing în 2014

 
TVR
TVR

Măsuri de economisire la TVR. Consiliul de Administraţie al televiziunii publice a decis în şedinţa de săptămâna trecută să returneze o parte din cele 140 de autoturisme achiziţionate în leasing, în 2014, când televiziunea publică şi-a reînnoit parcul auto.

Publicitate

Este vorba despre 14 autoturisme pe care TVR le va returna, iar motivul invocat a fost „reducerea facturii lunare”.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii TVR au evitat să spună la cât se ridică factura lunară pentru leasingul autoturismelor, dar a menţionat că este vorba despre o reducere cu 12%.

„Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat încheierea unui act adiţional la contractul de leasing operaţional dintre SRTv şi firma BCR Fleet Management, cu scopul returnării unui număr de 14 autoturisme. Decizia a fost luată în urma unei analize interne privind utilizarea autovehiculelor, conform căreia returnarea celor 14 autoturisme are efecte minore asupra nevoilor legate de producţie, dar permite o economie semnificativă. Prin această măsură, factura lunară pe care TVR o achită în cadrul contractului cu BCR Fleet Management se va reduce cu aproximativ 12%”, se arată în răspunsul TVR pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că TVR a achiziţionat în 2014, prin licitaţie, 140 de autoturisme, pentru suma de 2,57 de milioane de euro. Contractul a fost încheiat cu BCR Fleet Management.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    livia , pt ca si pnl e la fel ca psd
  • livia pila livia pila
    Pai multi dintre actualii componenti ai CA al TVR au facut parte si din cel din 2014. Ca, de exemplu, liberalul Radu Carp sau super-inteligentul Raico Cornea. De ce nu se iau măsuri impotriva lor? Ca doar au ridicat minuta si i-au facut pe plac lui Stelian Tănase. Asa cum ii fac acum Irinei Radu.

Trimite un comentariu

sus