Skip to main content

TVR înapoiază o parte din cele 140 de mașini luate în leasing în 2014

 
TVR înapoiază o parte din cele 140 de mașini luate în leasing în 2014
TVR

Măsuri de economisire la TVR. Consiliul de Administrație al televiziunii publice a decis în ședința de săptămâna trecută să returneze o parte din cele 140 de autoturisme achiziționate în leasing, în 2014, când televiziunea publică și-a reînnoit parcul auto.

Este vorba despre 14 autoturisme pe care TVR le va returna, iar motivul invocat a fost „reducerea facturii lunare”.  

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții TVR au evitat să spună la cât se ridică factura lunară pentru leasingul autoturismelor, dar a menționat că este vorba despre o reducere cu 12%. 

„Consiliul de Administraţie al SRTv a aprobat încheierea unui act adiţional la contractul de leasing operaţional dintre SRTv şi firma BCR Fleet Management, cu scopul returnării unui număr de 14 autoturisme. Decizia a fost luată în urma unei analize interne privind utilizarea autovehiculelor, conform căreia returnarea celor 14 autoturisme are efecte minore asupra nevoilor legate de producţie, dar permite o economie semnificativă. Prin această măsură, factura lunară pe care TVR o achită în cadrul contractului cu BCR Fleet Management se va reduce cu aproximativ 12%”, se arată în răspunsul TVR pentru Paginademedia.ro. 

Reamintim că TVR a achiziționat în 2014, prin licitație, 140 de autoturisme, pentru suma de 2,57 de milioane de euro. Contractul a fost încheiat cu BCR Fleet Management. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pai multi dintre actualii componenti ai CA al TVR au facut parte si din cel din 2014. Ca, de exemplu, liberalul Radu Carp sau super-inteligentul Raico Cornea. De ce nu se iau măsuri impotriva lor? Ca doar au ridicat minuta si i-au facut pe plac lui Stelian Tănase. Asa cum ii fac acum Irinei Radu.

Trimite un comentariu