Skip to main content

VIDEO. Știrile RoTV. România TV, generic în oglindă cu Știrile Pro TV

 

UPDATE. Ce spun oficialii Pro TV? “Faptul ca reprezentam o sursa de inspiratie pentru piata TV locala reprezinta o confirmare ca Pro TV este un etalon pentru televiziunile din Romania, iar activitatile noastre seteaza directia pentru colegii care lucreaza in acest domeniu”, au spus reprezentanții Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

VIDEO. Asemănare izbitoare între genericele de știri de la România TV și Pro TV. Cu mențiunea că Pro TV are genericul din 2015, România TV, de astăzi. 

Televiziunea de știri fondată de Sebastian Ghiță are, începând de astăzi, un generic nou pentru emisiuni de știri. În oglindă cu cel al Știrilor Pro TV. Un generic care folosește aceleași elemente cu cele folosite de Pro TV.

Genericul dat de România TV înaintea știrilor din fiecare oră este aproape identic cu cel al Știrilor Pro TV de seară.

VIDEO. Genericul România TV, față în față cu Știrile România TV, într-un montaj Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Probabil majoritatea televiziunilor au același furnizor de grafică, și respectivii încearcă să se reinventeze dar nu reușesc să schimbe prea multe.

  Știu o firmă (multinațională) care are parteneriate și cu BBC, SBS, CBS și cu ProSieben, iar ce e nou pentru o piață poate fi deja folosit pe alte piețe de 1-2 ani.
 • dragi copii, Pro Tv a copiat de aici: https://vimeo.com/98008362, si inaintea lor au copiat cei de la Digi24 cu emisiunea lui Prelipceanu (Jurnal de seara). Asa ca daca ProTV detinea idea originala, am fi vazut un proces si nu un "suntem un model."
 • COPYPASTE by ProTv
  *** >>>>>>>> https://prnt.sc/fsre5e
  ProTv >>>>>>>> http://prntscr.com/fsrgcb

  P.s.: Acest copypaste l-am semnalat si in 2016, la schimbarea siglei ProTv, dar Paginademedia.ro nu a scris nimic despre copiere :)
 • @danu, si sa nu uitam ca si ProTv a copiat identitatea grafica de la ***.

  >>>>>> https://vimeo.com/119463882
 • Un pic de aducere aminte, că' poate "s-a" uitat. Vara anului 2015 la PRO TV vs. vara anului 2014 la TV2 Norge.
  1). https://youtu.be/BZtS5YVSpuk
  2). https://vimeo.com/99762363
 • Astia de la RTv de la "Creatie" cred ca inregistreaza vocea in toaleta femeilor cu niste cartoane de oua in jurul microfonului de se aude in halul asta.
 • Sunt atat de slabi incat nici sa centreze un scris la un generic copiat nu sunt in stare. Nu mai zic de vocea din butoi!!!
 • Nu cred ca s-au chinuit prea mult sa copieze genericul stirilor protv. Mai de graba l-au cumparat de pe vre-un site de grafica, la fel cum au facut-o de cand s-au lansat in 2011 cu grafica "proprie". De atunci tot cumpara sau sustrag de pe net. Nu sunt in stare sa compuna nimic original baietii de la grafica.
 • Fura tot baietii. Ce sa vezi! Schimba canalul daca nu iti convine. E cea mai buna metoda de lupta impotriva hotilor, plagiatorilor, mincinosilor, falsilor jurnalisti din mass-media.

Trimite un comentariu