Skip to main content

Viitorul Constanţa – APOEL Nicosia, azi la TVR

 
Viitorul Constanţa – APOEL Nicosia, azi la TVR
UPDATE.
  • Returul Apoel Nicosia - Viitorul va fi la TVR 2, miercuri, 2 august, de la ora 20.00 - Comentator Marian Olaianos

Viitorul Constanţa – APOEL Nicosia, din preliminariile Champions League, şi Dinamo Bucureşti – Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League, sunt în direct la TVR 1 şi TVR HD miercuri, 26 iulie, de la ora 21.00 şi joi, 27 iulie, de la 20.30. Ambele partide sunt precedate şi urmate de ediţii speciale Repriza a treia, moderate de Costin Deşliu.

Partida va fi comentată de Emil Hossu-Longin și Marian Olaianos.

Publicitate

Joi, 27 august, de la 20.30, TVR 1 şi TVR HD transmit de asemenea în direct meciul Dinamo Bucureşti - Athletic Bilbao, din turul 3 preliminar Europa League, partidă ce va fi comentată de Dragoş Bocanaciu şi Marian Olaianos. Ediţii speciale Repriza a treia, moderate de Costin Deşliu, sunt programate înainte şi după meci, mai exact de la orele 20.00 şi 22.25.

Athletic Bilbao e echipa cu cei mai puţini străini din campionatul spaniol, mai exact, unul singur - francezul Aymeric Laporte, însă şi el este de origine bască.
Athletic Bilbao a jucat la Bucureşti, pe Arena Naţională, Finala Europa League, cu Atletico Madrid, pe 9 mai 2012, partidă încheiată cu 0-3. Bascii au terminat sezonul trecut pe locul 7.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu