Skip to main content

VIRAL. Klaus Iohannis, vestimentaţie de zeci de mii de share-uri pe Facebook. Pagina lui, cea mai comentată

 
foto: Junimea
foto: Junimea

Vizita de ieri făcută de Klaus Iohannis la baza militară de la Mihail Kogălniceanu a fost subiectul zilei pe reţelele sociale.

Publicitate

Dar nu vizita în sine a stârnit cele mai multe reacţii, ci vestimentaţia aleasă de preşedinte, dar şi reacţia primită de acesta pe Facebook de la un cont cu numele Carmen Iohannis.

Zeci de mii de share-uri au înregistrat ştirile pe acest subiect. Inclusiv cele cu meme-uri - colaje care au parodiat apariţia lui Iohannis. Dintre conturile oamenilor politici, pagina preşedintelui Klaus Iohannis a numărat cele mai multe comentarii. Evident, la poza zilei.

Preşedintele României a purtat o câmaşă albă şi pantaloni albi, un sacou de culoare bleu, pantofi maro şi o pereche de ochelari Aviator. Combinaţia vestimentară a impresionat oamenii de pe Facebook, iar presa a preluat subiectul, materialele publicate pe acest subiect fiind distribuite şi apreciate de zeci de mii de ori.

Două site-uri şi-au împărţit cele mai multe like-uri şi share-uri pe Facebook: Digi24.ro, despre reacţiile internauţilor despre modul în care s-a îmbrăcat Klaus Iohannis, şi Adevărul.ro, despre reacţia unei pagini de Facebook cu numele soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis.

  • Articolele publicate ieri despre vestimentaţia preşedintelui Iohannis, dar şi despre reacţia unui cont cu numele primei doamne Carmen Iohannis, au fost apreciate şi distribuite de peste 20.000 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.
  • Imaginile postate ieri pe pagina de facebook Klaus Iohannis au atras cele mai multe comentarii dintre conturile oamenilor politici. Postarea a adunat peste 1.100 de comentarii, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Cele mai distribuite ştiri publicate ieri despre subiectul vestimentaţiei preşedintelui Iohannis:

1. Digi24.ro, “Cele mai bune meme-uri pe seama hainelor lui Klaus Iohannis”

- 17.644 Likes & Shares

2. Adevarul.ro, „Carmen Iohannis a postat un emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu”, de Sebastian Zachmann

- 3.106 Likes & Shares

Postarea lui Klaus Iohannis, cea mai comentată dintre mesajele postate ieri pe Fscebook de oamenii politici:

Pagina oficială Klaus Iohannis, cu pozele de la vizita preşedintelui la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

- 1.112 comentarii;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus