Skip to main content

ZU TV îmbină televiziunea tradiţională cu Facebookul şi face o televiziune interactivă

 
ZU TV îmbină televiziunea tradiţională cu Facebookul şi face o televiziune interactivă

TRANSFORMARE. Postul ZU TV, cu profil muzical, va deveni o televiziune interactivă, din 7 iulie, anunţă reprezentanţii postului. „Tot ce se întâmplă pe Facebook, se mută şi la TV”, spun aceştia.

Publicitate

Astfel, a fost lansat robotul ZU TV, creat de echipa Digital Antena Group, care permite fanilor să interacţionze în timp real cu tot ce se întâmplă pe tv. Mesajele către robot sunt transmise prin Facebook Messages Zu TV, iar răspunsul vine imediat.

Pot vota piesa preferată, pot da aprecieri live playlistului, pot da like, love, iar reacţiile lor se văd pe tv. Pentru acest proiect emoticoanele au fost reinventate: o gaşcă mare de „urzi” cu reacţii în stilul ZU.

Tot din 7 iulie va exista şi un upgrade la nivelul identităţii on-air, care va integra toată zona de interactivitate.

Mihai Morar: „Noul ZU TV în câteva cuvinte? Am pornit de la faptul că muzica e cel mai scurt drum dintre doi oameni. Cea mai uşoară formă de socializare. Şi transformam o televiziune muzicală intr-o reţea socială. În orice moment poţi interacţiona cu ZU TV. Alegi piese din playlist in funcţie de starea ta şi oricând poţi trimite dispoziţia ta interacţionând cu robotul ZU TV, ursul BreaZu. Intri pe Messenger pe contul ZU TV şi emoji-ul tău, starea pe care ţi-o da muzica noastră, apare pe ecranul televizorului.”

Pe 6 iulie, începând cu ora 23.00, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor avea „Matinalul de la mizeul nopţii”, un party în studioul Radio ZU, difuzat pe ZU TV.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gt gt
    Foarte frumos, o initiativa demna de laudat... Ma intreb ce energie are Morar sa fie dimineata la radio, seara la Stars, si noaptea la Zu... Inafara de partea materiala cred totusi ca e foarte greu ce face... Era si timpul ca ZuTv sa intre in carti cumva, caci pana acum cred ca avea 0 rating, in grila Rcs nici nu e langa celelalte posturi de muzica, fiind pozitionati ca un post pentru tineri, care difuza si seriale (eu nu m-am uitat decat la Forza Zu in fiecare an, si cand exista emisiunea lui Flick si Popescu.. Acum o sa dau mai des, sper totusi interactiunea sa nu devina ca la Taraf TV, cu Videodedicatii si mesaje manelistice :(

Trimite un comentariu

sus