Skip to main content

Andreea Esca, folosită fără acord într-un concurs pe Facebook: "Nu am nicio legătură. Să nu cădeţi în capcană!"

 
Andreea Esca, folosită fără acord într-un concurs pe Facebook: "Nu am nicio legătură. Să nu cădeţi în capcană!"

Imaginea Andreei Esca a fost folosită, fără ca jurnalista să aibă vreo legătură, într-un concurs pe un cont de Facebook.

Publicitate

"Bună ziua prieteni, am hotărât să dau acest Mercedes Benz Clasa C, tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii şi să distribuiţi postarea. Câştigătorul va fi ales pe 20 August. Mult noroc!", scrie postarea de pe contul Andreea Esca România.

Dedesubt, o poză cu Andreea Esca în faţa unui Mercedes.

Andreea Esca a declarat pentru Paginademedia nu are nicio legătură cu pagina respectivă.

Esca, pentru Paginademedia.ro:

“Nu am nicio legatura cu aceasta pagina, nu stiu care este explicatia aparitiei ei si nici nu ma interseaza. Ii rog insa pe oameni sa nu mai cada in astfel de capcane.

Online-ul este fara indoiala o oportunitate pentru noi toti, dar iata ca poate favoriza si aparitia unor mari minciuni.”

În urmă cu câteva săptămâni, un alt realizator TV, Dragoş Pătraru, a fost într-o situaţie asemănătoare. Sub o postare sponsorizată la un produs de slăbit, apărea poza lui Pătraru, alături de un mesaj care îi era, în mod fals, atribuit: "Ştiri de ultimă oră! Fetelor, aveţi grijă cu leacul acesta".

"Înţeleg că sunt foarte mulţi hoţi care activează pe segmentul ăsta. (...) Am raportat reclama", a spus atunci Pătraru, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Postarea cu Andreea Esca şi falsul concurs:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ss ss
    Nu e singura

Trimite un comentariu

sus