Skip to main content

Câștigă România, sezonul doi, revine în toamnă la TVR 2. Virgil Ianțu: „Trec la un alt nivel cu această emisiune!”

 
Câștigă România, sezonul doi, revine în toamnă la TVR 2. Virgil Ianțu: „Trec la un alt nivel cu această emisiune!”

Virgil Ianţu se pregătește pentru al doilea sezon Câștigă România, un quizz-show cu întrebări de cultură general despre țara noastră. 

Ianțu: „Primul sezon <Câştigă România> a readus publicului ceea ce îi lipsea de multă vreme. Un concurs de cultură generală. Ba mai mult decât atât, unul familiar, care să ne reflecte identitatea. M-am bucurat că show-ul a devenit popular foarte rapid, atât pentru adulți, dar şi în rândul copiilor. Am avut concurenţi extraordinar de bine pregătiţi, iar audienţele au fost peste aşteptări. Acest lucru mă obligă să trec la un alt nivel cu această emisiune. Alături de echipa TVR şi Zucherro Media muncim în această perioadă pentru a îmbunătăţi formatul, ca să avem o emisiune pusă la punct din toate punctele de vedere, iar conţinutul să ofere chiar mai mult suspans şi dinamism. Sper într-un sezon care să ne depăşească din nou aşteptările, iar publicului îi mulţumesc că mi-a fost alături, că a fost extrem de vigilent în oferirea de sugestii pentru îmbunăţirea emisiunii, şi îi aştept pe toţi, la toamnă, într-o nouă şi proaspătă ediţie <Câştigă România>”, a spus Virgil Ianţu.

Publicitate

Emisiunea-concurs produsă de Zucherro Media a fost remarcată şi la nivel internațional. Producția a fost selecționată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiție care își va desemna premianţii în toamna acestui an. Totodată, un vânzător american de formate de emisiuni a realizat o ediție-pilot în limba engleză pentru export, sub numele „To Win Your Country”.

Despre formatul Câștigă România. În fiecare ediție, în platoul emisiunii se afla trei concurenți, iar fiecare trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare. Misiunea concurentului este să ajungă într-un județ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală ce au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu