Skip to main content

Câştigă România, sezonul doi, revine în toamnă la TVR 2. Virgil Ianţu: „Trec la un alt nivel cu această emisiune!”

 
Câştigă România, sezonul doi, revine în toamnă la TVR 2. Virgil Ianţu: „Trec la un alt nivel cu această emisiune!”

Virgil Ianţu se pregăteşte pentru al doilea sezon Câştigă România, un quizz-show cu întrebări de cultură general despre ţara noastră.

Publicitate

Ianţu: „Primul sezon <Câştigă România> a readus publicului ceea ce îi lipsea de multă vreme. Un concurs de cultură generală. Ba mai mult decât atât, unul familiar, care să ne reflecte identitatea. M-am bucurat că show-ul a devenit popular foarte rapid, atât pentru adulţi, dar şi în rândul copiilor. Am avut concurenţi extraordinar de bine pregătiţi, iar audienţele au fost peste aşteptări. Acest lucru mă obligă să trec la un alt nivel cu această emisiune. Alături de echipa TVR şi Zucherro Media muncim în această perioadă pentru a îmbunătăţi formatul, ca să avem o emisiune pusă la punct din toate punctele de vedere, iar conţinutul să ofere chiar mai mult suspans şi dinamism. Sper într-un sezon care să ne depăşească din nou aşteptările, iar publicului îi mulţumesc că mi-a fost alături, că a fost extrem de vigilent în oferirea de sugestii pentru îmbunăţirea emisiunii, şi îi aştept pe toţi, la toamnă, într-o nouă şi proaspătă ediţie <Câştigă România>”, a spus Virgil Ianţu.

Emisiunea-concurs produsă de Zucherro Media a fost remarcată şi la nivel internaţional. Producţia a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), competiţie care îşi va desemna premianţii în toamna acestui an. Totodată, un vânzător american de formate de emisiuni a realizat o ediţie-pilot în limba engleză pentru export, sub numele „To Win Your Country”.

Despre formatul Câştigă România. În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se afla trei concurenţi, iar fiecare trebuie să-şi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare. Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    @Mile. Eu 8 ore lucrez la Stiri. Alte 16 fac ce vreau. Intre altele, comentez deciziile aberante ale Irinei Radu. Si demasc impostorii.
  • Nicolae Ceaușescu Nicolae Ceaușescu
    ***
  • mile mile
    livia , pai tu vad ca esti platita sa comentezi, nu ai treaba bugetaro
  • livia pila livia pila
    Dacă treci peste 1 rating, poate că mai discutăm. Dar așa esti si tu o ciorbă reincalzită, un expirat care pierde vremea pe la TVR pe o leafă complet nejustificată. Altă investiție proastă marca Irina Radu.

Trimite un comentariu

sus